Úvod Výrobcovia Xiaomi Čistička od Xiaomi láme rekordy: Objednali si ju stovky Slovákov, je fantastická!

Čistička od Xiaomi láme rekordy: Objednali si ju stovky Slovákov, je fantastická!

Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro si môžete už dnes zadovážiť prostredníctvom cafago.com, a to za priaznivých 268,49 €. Ide o až 56 % zľavu z pôvodnej ceny vo výške 599,99 €.

1
Kvalita ovzdušia je dôležitá pre všetkých, a to nielen toho vonku, ale aj toho v domácnostiach. Práve k tomu slúži šikovný vynález v podobe čističky vzduchu. Tých je však na dnešnom trhu veľa, čo vyvoláva komplikovanú otázku – ktorú si vybrať? A hoci na ňu neexistuje konkrétna odpoveď, máme pre vás aspoň jeden skvelý tip. Čističky vzduchu dokážu pomôcť svojim majiteľom mnohými spôsobmi. Kvalitu domácnosti zlepšujú tým, že zbavujú ovzdušie prachu a peľu, čo je skvelá správa pre alergikov. Poradí si však aj s roztočmi, plesňami, či baktériami. Zišlo by sa vám niečo také aj u vás doma? Ak áno, môžete siahnuť napríklad po renomovanej značke Xiaomi a jej čističke Mijia Air Purifier 4 Pro. Je kompaktná a najmä nie drahá, čo platí nielen o samotnej cene, ale aj následnej prevádzke.

Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro

Cena: 268,49 € | Poštovné: Zadarmo | Dodacia lehota: 3-5 pracovných dní Začneme teda hneď cenou. Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro si môžete už dnes zadovážiť prostredníctvom cafago.com, a to za priaznivých 268,49 €. Ide o až 56 % zľavu z pôvodnej ceny vo výške 599,99 €. Treba však mať na pamäti, že ponuka je obmedzená na 60 kusov. V čase písania tohto článku sa už 37 z nich predalo.
cisticka vzduchu
Foto: Xiaomi
Čistička od Xiaomi je pomerne kompaktná, meria 27,5 x 27,5 x 68 cm a váži približne 6,8 kg. Nenechajte sa však týmito rozmermi zmiasť. Dokáže totiž efektívne čistiť vzduch v priestoroch o veľkosti 35 až 60 m2. Čo sa týka ostatných parametrov, Mijia Air Purifier 4 pracuje s 50 W výkonu, frekvenciou 50/60 Hz a pri napätí 100 až 240 V. Dobrou správou je aj pomerne nízky prevádzkový hluk, nakoľko čistička nikdy neprekročí 64 dB. Po aktivácii tzv. spánkového režimu sa dokonca dokáže stíšiť len na 33,4 dB.
Zdroj: Xiaomi/cafago.com
Je vidno, že Xiaomi si dáva na svojich produktoch záležať, pričom ani čističky nie sú výnimkou. Mijia Air Purifier 4 dokáže efektívne čistiť až 8 330 l za jedinú minútu. Disponuje taktiež laserovým senzorom, ktorý dokáže detegovať častice o veľkosti len 0,3 μm. V neposlednom rade nesmieme zabudnúť ani na filter o veľkosti 4 000 cm2, ktorý sľubuje životnosť až 9 mesiacov. O aktuálnej kvalite vzduchu vo vašom domove vás bude vždy informovať dotykový OLED displej. Existuje však aj alternatíva vo forme mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá okrem informačného panelu slúži aj ako diaľkový ovládač. Môžete si nastaviť čas vypnutia či dokonca aj aktivovať detskú poistku.
cisticka vzduchu
Foto: Xiaomi
Ako sme už spomenuli vyššie, čističku je možné si zakúpiť v akciovej cene 268,49 € už dnes, a to na stránke cafago.com. Treba sa však poponáhľať, dostupné kusy sa míňajú. V spolupráci s Cafago.