Úvod Zariadenia SÚŤAŽ: Vyhraj nadupanú kolobežku Navee N65 so 65 km dojazdom!

SÚŤAŽ: Vyhraj nadupanú kolobežku Navee N65 so 65 km dojazdom!

4
Ak minuloročný Ježiško nebol taký štedrý, ako ste dúfali, máme pre vás fantatickú príležitosť napraviť si chuť. Len nedávno sme recenzovali jednu z najlepších kolobežiek, aké sme mali doteraz šancu vyskúšať. Teraz však môže patriť jednému z vás! Presne tak, namiesto toho, aby nám kolobežka v redakcii len tak stála, sme sa ju rozhodli venovať do súťaže. Tú sme spustili ešte včera večer na našom Instagrame, ktorý nájdete na tejto adrese.

Ako sa zapojiť do súťaže

Zapojenie sa do súťaže už jednoduchšie ani nemohlo byť. Zhrnieme vám to do 3 bodov.
  • Začnite nás sledovať na Instagrame
  • Označte, že sa vám páči príspevok o súťaži
  • V komentároch označte niekoho, s kým sa na kolobežke povozíte
https://www.instagram.com/p/CYrmSPgqUe6/ No a to je všetko! Veríme, že takto atraktívna cena bude s prichádzajúcou jarou slúžiť jednému šťastlivcovi, ktorému vyčaríme úsmev na tvári.

Navee N65: Robustné delo na dvoch kolesách

Navee N65 je absolútnou novinkou na trhu, ktorú sme recenzovali len nedávno. Je to kolobežka s mohutnou konštrukciou, vďaka ktorej ponúka nosnosť až 120 kg. Vďaka objemnej batérii sa na nej budete voziť až 65 kilometrov na jedno nabitie. Veľké 8-palcové kolesá zas zabezpečujú plynulú, bezpečnú a komfortnú jazdu na rôznych povrchoch. Široká platforma zas príde vhod hlavne všetkým dospelým záujemcom.
Súčasťou kolobežky je tiež veľký displej, na ktorom uvidíte všetky dôležité informácie ako napríklad aktuálnu rýchlosť, stav batérie či aktuálny stupeň výkonu. Fantastickou správou je, že kolobežku môžete prepojiť so šikovnou aplikáciou, v ktorej budete mať ešte podrobnejší prehľad o tom, v akom stave je kolobežka. No a okrem toho ju cez aplikáciu viete aj zamknúť. Kým ju neodomknete, nenaštartuje ju nikto. Ak by ste ju chceli vyhrať, otvorte si náš Instagram a zapojte sa. Tešíme sa na vás všetkých. Veľa šťastia! Štatút súťaže