Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi na Slovensko prináša špičky na trhu: Tieto kúsky stoja zlomok toho,...

Xiaomi na Slovensko prináša špičky na trhu: Tieto kúsky stoja zlomok toho, čo konkurencia!

Xiaomi tlačí na pílu. Dôkazom toho sú aj novinky, ktoré postupne začínajú ovládať Slovensko.

0
Xiaomi je značka, ktorá už dávno nie je len o telefónoch. Sympatická čínska firma už roky vyrába moderné zariadenia, ktoré využijete v domácnosti, aj mimo nej. Jedna oblasť, v ktorej sú inžinieri Xiaomi naozaj dobrí, sú vysávače. Tyčové, robotické, jednoducho všetky. V rámci prichádzajúcich sviatkov sa firma rozhodla výrazným spôsobom podporiť predaje svojich produktov, z ktorých sme mnohé sami testovali a odporúčame ich všetkými desiatimi. Reč je o tyčových vysávačoch, ktoré z noci na deň zlacneli o desiatky percent. Poďme sa na ne pozrieť.

Xiaomi JIMMY H8 Pro

🛒 Cena: 194,52 € | 🎫 Kupón: 6AAA391W | 🚚 Poštovné: Zadarmo (DHL z PL skladu) Xiaomi JIMMY H8 Pro patrí medzi najlacnejšie tyčové vysávače, ktoré spĺňajú kvalitu, ktorú by ste od moderného vysávača mohli očakávať. Poháňa ho 500 W motor so sacou silou 160 AW (25 000 Pa), čo je dosť na to, aby ste s ním povysávali nielen tvrdé podlahy, ale aj koberce. Veľmi príjemne budete prekvapení aj z výdrže. Xiaomi vďaka siedmim 2 500 batériám avizuje až 70 minút vysávania na jedno nabitie. Závisí to však samozrejme od toho, aký režim si zvolíte. Ak ten najvyšší, výdrž sa môže kľudne znížiť na 15 minút. Podobne ako najdrahšie modely, aj H8 má nový režim Auto, ktorý dokáže automaticky zistiť či vysávate plávajúcu podlahu alebo koberec a podľa toho upraví výkon. Nechýba mu ani displej, na ktorom sa zobrazujú základné informácie o batérii a aktuálne zvolenom režime. V balení si okrem vysávača nájdete batériu, nabíjačku na batériu, kábel, držiak (na navŕtanie), kovovú tyč, dva typy hubíc dva nadstavce pre ťažšie prístupné miesta. Za 194 € je toho viac než dosť. Xiaomi JIMMY H8 si môžete kúpiť v obchode Geekbuying. Obchod vám vysávač zašle zo svojho poľského skladu kuriérom. To znamená, že vám domov príde rýchlo a bez nutnosti čokoľvek doplácať.

Xiaomi JIMMY JV85

🛒 Cena: 167,99 € | 🎫 Kupón: 6AAWSFLE | 🚚 Poštovné: Zadarmo Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 je jeho obrovský výkon. Jeho 500 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 185 AW. Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 60 minút bez hubice a 50 minút s hubicou.   Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).   Ak by ste chceli vysávanie kombinovať so zmývaním, Xiaomi má k dispozícii aj verziu so vstavaným mopom. Vysávač tak zároveň podlahu vysáva aj zmýva. Kúpiť si ju môžete za 172,41 €. Stačí pritom použiť kupón 6AAX4FEF.

Xiaomi JV85 Pro

🛒 Cena: 229,88 € | 🎫 Kupón: SMHJV85Z10 | 🚚 Poštovné: Zadarmo JV85 Pro je vôbec prvým vysávačom, ktorý prichádza s novým dizajnom cyklónového systému, ktorý si firma dala okamžite patentovať. Výrobca tvrdí, že sa im podarilo odstrániť prekážky pri prúdení vzduchu, vďaka čomu je vysávač tichší, výkonnejší a energeticky úspornejší. Model JV85 Pro je okrem toho o niečo výkonnejší, než klasický JV85 bez označenia „Pro“. Jeho vylepšený 550 W motor dokáže vyvinúť saciu silu až 200 AW. Vďaka o niečo väčšej batérie zas na jedno nabitie vydrží fungovať excelentných 70 minút. To sa nevidí často!

Xiaomi JIMMY H9 Pro

🛒 Cena: 331,57 € | 🎫 Kupón: JIMMYH9PRO | 🚚 Poštovné: Zadarmo Xiaomi JIMMY H9 Pro je najnovším a najvýkonnejším tyčovým vysávačom z portfólia čínskeho výrobcu. Pýšiť sa môže niekoľkými „trofejami“ ako napríklad najvyšším výkonom 600 W, 110 000 otáčkami za minútu, veľkou 600 ml nádobkou na nečistoty a 70 minútovou výdržou na jedno nabitie.
Veľkým ťahákom predajov určite bude aj stojan, ktorý okrem vysávača udrží na jednom mieste a prehľadne zoradené aj všetko príslušenstvo. Xiaomi tento rok vybavil inteligentným zistením povrchu skoro všetky vysávače. Chýbať samozrejme nemôže ani najlepšie vybavený z nich, H9 Pro. Podobne ako H8 a H8 Pro vie zistiť, ktorý povrch práve vysáva a podľa toho regulovať výkon. Ako sme zistili v najnovšej recenzii, H9 Pro je extrémne jednoduchý na údržbu. Ku všetkému máte ľahký prístup – či už je to nádobka na nečistoty HEPA filter alebo hubice.
H9 Pro je zároveň najkvalitnejší z modelov, ktoré dnes prezentujeme. Jeho konštrukcia je ergonomickejšia, určite poteší aj kovová tyč, ktorá sa nepoškodí a ďalšie vylepšenia. Celkovo by ste si pri jeho kúpe spravili veľkú radosť. Vysávač si podobne ako zvyšné dva modely môžete kúpiť v obchode Geekbuying za 331,57 €, ktorý vám ho doručí z českého skladu. Zasiela ho DHL kuriérom, takže u vás bude do niekoľkých dní. Pri objednávaní však nezabudnite použiť kupón JIMMYH9PRO. V spolupráci s Geekbuying.