Úvod Zaujímavosti Ako ostať fit doma? Spinningový bicykel za 129 € ti dá zabrať...

Ako ostať fit doma? Spinningový bicykel za 129 € ti dá zabrať aj bez fitka!

Chcete doma ostať fit? Dá sa to aj (relatívne) lacno.

0

Ak ste na tom podobne ako my a do fitka sa dostanete len veľmi ťažko, no aj napriek tomu potrebujete ostať aktívni, máte viac možností, než by ste si možno mysleli. Samozrejme, môžete si ísť zabehať von, no komu by sa to chcelo počas tak krátkych dní a mrazivo nízkych teplotách.

Našťastie, doba sa posunula a posunula sa (v mnohom) k lepšiemu. Jedným príkladom je aj trh so zariadeniami určenými pre domáce cvičenie.

YS-S05: Praktický spinningový bicykel

🛒 Cena: 129,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo (z nemeckého skladu)

YS-S05 je praktický spinningový bicykel s funkciou odporu. Nehovorím pritom o odpore k cvičeniu, ale o odpore počas cvičenia.

Robustná konštrukcia je dosť pevná na to, aby si na ňom mohol zacvičiť naozaj každý. Má aj také maličkosti, ktoré vylepšujú jeho používanie, ako napríklad kolieska pre lepšie prenášanie, digitálny monitor, na ktorom môžete sledovať všetky dôležité informácie, pohodlné sedadlo, držiak pre telefón alebo tablet a mnoho iného.

Veľkou výhodou je aj menič odporu, vďaka ktorému si môžete bicykel nastaviť na ľahké zahriatie alebo tvrdý tréning, počas ktorého na vás neostane suchá čo i len nitka.

No a najlepšia správa? Bicykel vôbec nie je nedostupnou položkou. Obchod TomTop vám ho z nemeckého skladu pošle za 129,99 €. Za poštovné, ani za nič iné nedoplácate vôbec nič navyše.