Úvod Zariadenia Prekonáva aj kolobežku od Xiaomi: Aovo M365 Pro nestojí ani 230 €,...

Prekonáva aj kolobežku od Xiaomi: Aovo M365 Pro nestojí ani 230 €, objednali si ju stovky Slovákov!

Ak hľadáte spoľahlivú kolobežku za čo najlepšiu cenu, práve ste ju našli.

0
Posledných pár rokov sa cestovanie po meste zmenilo na nepoznanie. Mnohí vymenili jazdenie autom či MHD za často rýchlejšie kolobežky. Stali sa až také populárne, že do platnosti museli prísť niektoré pravidlá, ktoré jasne hovoria o tom, ako ich máte používať, čím musia byť vybavené a podobne. Najpopulárnejšou cenovou kategóriou elektrických kolobežiek sa stala hranica 250 eur. Za túto cenu ľudia nečakajú výkon malej motorky, no zároveň ani „rozheganú“ haraburdu, ktorú zahodia po prvom týždni. Práve v tejto cene pre vás máme mimoriadne atraktívny tip, ktorý by ste mali zvážiť ako vôbec prvú voľbu pri rozhodovaní sa o tom, čo si kúpite.

Aovo M365 Pro

Cena: 229,89 € | Kupón: GKB21YES2 | Poštovné do SR: Zadarmo Ako môžete vidieť, cena Auovo M365 Pro ešte relatívne hlboko podlieza hranicu 250 €, ktorá je už sama o sebe veľmi zaujímavá. Je to prekvapivé, keďže jej výbava tomu nijako nenaznačuje. Je však pravda, že pro M365 Pro od Aovo neplatíte za „značku“ ale za produkt, za ktorý by sa nehanbili ani inžinieri zo Xiaomi. Je to práve kolobežka od Xiaomi, ku ktorej sa Aovo M365 Pro prirovnáva najčastejšie. Je veľmi podobná nielen dizajnom, ale aj výbavou a zostrojením.
Kolobežka totiž ponúka 350 W motor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť 31 km/h. Vďaka vstavanej 10,4 Ah batérii zas na jedno nabitie pohodlne prejdete 30 až 35 km. K dispozícii pochopiteľne máte 3 režimy rýchlosti. V hustej premávke tak nemusíte cestovať najvyššou rýchlosťou, mimo rušných ulíc zas môžete pridať naplno. Súčasťou zariadenia sú aj 8,5-palcové pevné kolesá, ktoré sú bezpečné a odolné voči defektom. Poteší aj prepracovaný systém skladania, ktoré vám zaberie len niekoľko sekúnd. Na riadidlách sa nachádza LCD displej poskytujúci presný prehľad o aktuálnom stave kolobežky. Nájdete na ňom aktuálnu rýchlosť, stupeň výkonu aj informáciu o dojazde či počte prejdených kilometrov.
Veľkým bonusom je aj to, že Aovo M365 Pro prešla IP64 certifikáciou, vďaka ktorej sa na nej nemusíte jazdiť ani vtedy, ak sa rozprší. Konštrukcia to totiž hravo zvládne. No a vzhľadom na to, že celá kolobežka váži len 12 kg ju budete vedieť prenášať ľavou zadnou. Aovo M365 Pro si môžete kúpiť v obchode Geekbuying za atraktívnu cenu 229,89 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón GKB21YES2. Poštovné na Slovensku kuriérom hradí predajca. Vám už len bude stačiť počkať na balíček.