Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi má svetlo, ktoré aj z nudnej miestnosti spraví pôsobivú: Stojí pritom...

Xiaomi má svetlo, ktoré aj z nudnej miestnosti spraví pôsobivú: Stojí pritom len 71 €!

Xiaomi má opäť nádherné svetlo, ktoré je tak krásne, že sme si ho objednali aj my.

0

Ak ste fanúšikmi moderne, resp. až futuristicky vyzerajúcich priestorov, nové svetlo od Xiaomi je to pravé orechové pre vás. Inteligentné svetlo od Xiaomi totiž nielen, že vyzerá pekne, má aj šikovné funkcie, ktoré si zamilujete.

Xiaomi Yeelight Meteorite

🛒 Cena: 71,60 € | 🎫 Poštovné: zahrnuté v cene

Stropné svetlo od Xiaomi kopíruje funkcionality z ďalších svetiel radu Yeelight, ktoré už dlhodobo patria medzi najobľúbenejšie produkty čínskeho giganta. Vo výbave stropného svetla je teda možnosť menenia teploty farby (2 700 – 6 500 K), ako aj možnosť zmeniť farbu úplne, všetko podľa vašej nálady.

Ak chcete čisto bielu, nie je to problém. Ak chcete modrú, taktiež žiaden problém. Všetky zmeny pochopiteľne vykonávate cez šikovnú aplikáciu.

Závesné lanká sú použiteľné pri dĺžke zavesenia 0,5 až 1,5 metra, takže svetlo sa hodí do bytov aj do domov s vyššími stropmi. O osvetlenie sa postará 294 vysokokvalitných LED žiaroviek, ktoré Xiaomi poriadne odizoloval od okolitého prostredia. Luster tak disponuje certifikáciou IP50, vďaka čomu ho nepoškodí ani prach, ani hmyz, ani náhodné poliatie vodou.

Xiaomi Yeelight
Xiaomi Yeelight

Ak teda hľadáte svetlo, ktoré by oživilo váš interiér a páčia sa vám čisté, jednoduché línie, nový Yeelight môže byť to pravé orechové. Inštalácia svetla je extrémne jednoduchá, nižšie však nájdete návod, ako na to.

Svetlo Xiaomi Yeelight Meteorite Pendant je momentálne v akciovej ponuke obchodu Tomtop. Vaše môže byť za parádnych 71,60€ s doručením na Slovensko bez doplácania DPH. Tento poplatok uhrádza samotný predajca.