Úvod Zariadenia Hľadáte TOP darček na Vianoce? Podaríme vám kde ušetriť desiatky eur!

Hľadáte TOP darček na Vianoce? Podaríme vám kde ušetriť desiatky eur!

Nie, nie sú to smartfóny.

4
Ak momentálne rozmýšľate, čo by ste svojim blízkym, deťom alebo kľudne sebe kúpili pod vianočný stromček, nie ste sami. Čipová kríza z tohto obdobia spraví poriadny frmol, preto je lepšie spustiť režim „Ježiško“ čo najskôr. Kľudne aj teraz. V AndroidPortal.sk si uvedomujeme, že „mäkké“ darčeky nie sú to pravé orechové, preto sme pre vás v spolupráci s Geekbuying vybrali niekoľko zaujímavých tipov, ktoré určite vyčaria úsmev na tvári nejedného z vás. Aby to nebolo len-tak, ku každému zariadeniu je pridelený aj kupón, ktorý výrazne znižuje jeho cenu. No a spomenuli sme, že všetko je dostupné z EÚ skladu bez nutnosti platiť poštovné a tým pádom aj ďalšie poplatky? Poďme teda rovno na to.

Xiaomi Ninebot MAX G30

🛒 Cena: 605,49 € | 🎫 Kupón: GKBHQZQ | 🚚 Poštovné: Zadarmo Spoločnosť Ninebot vlastní aj značku Segway, takže s výrobou malých elektrických dopravných prostriedkov má veľa skúseností. Duálna brzda zabezpečí stabilitu aj pri prudkom brzdení. Vyberte sa na dlhé výlety s kolobežkou Ninebot Kickscooter Max G30. Jej kapacita batérie postačí na dojazd až 65 km. Vďaka integrovanej rýchlo nabíjačke, s výkonom až 3A, a sekundárnym konektorom, ku ktorému pripojíte externú nabíjačku, sa kapacitou batérie zaoberať skutočne nemusíte.
Jej maximálna rýchlosť je 25 km/h. Vybavená je inovatívnym bezkontaktným elektromotorom, ktorý hravo zvládne aj 20 stupňové stúpania. Vybavená je predným, zadným a brzdovým LED svetlom. Rekuperačnou technológiou dobíja batériu pri brzdení alebo jazdou z kopca.

Výhody

  • Farebný displej
  • 10” bezdušové pneumatiky
  • Možnosť pripojenia cez Bluetooth

Xiaomi Roborock S7: Umývanie sonickými vlnami!

🛒 Cena: 484,39 € | 🎫 Kupón: 21GKB11SA3 | 🚚 Poštovné: Zadarmo Keď Roborock S7 zistí, že sa nachádza na koberci, automaticky vytiahne mop čo najvyššie, aby tak mohol počas jedného „výjazdu“ nielen pozmývať plávajúce podlahy, ale aj povysávať koberce. Okrem toho mu v aplikácii môžete nastaviť zóny, na ktorých má zakázané zmývať.
Vylepšený dizajn hubice na spodnej strane zabezpečuje lepšiu priľnavosť s podlahou, vďaka čomu sa zvyšuje efektivita čistenia. Xiaomi celý systém navrhol tak, aby sa aj hubica dokázala hýbať smerom hore a nadol, vďaka čomu sa nestane, že by na nejaké miesto nedočiahla. Ďalším vylepšením je materiál, z ktorého je hubica vyrobená – je totiž úplne gumená. Spoločnosť hovorí, že oproti štetinkovým oveľa odolnejšia a výkonnejšia. Potešia sa aj majitelia domácich miláčikov – zamotáva sa do nej ešte menej chlpov.
Roborock S7 sa môže pochváliť jedným z najvýkonnejších sacích systémov v robotických vysávačoch. HyperForce totiž zaručuje výkon až 2 500 Pa, čo je dosť na to, aby dokázal vytiahnuť nečistoty a alergény aj z tých kobercov, ktoré za bežných okolností nechcú spolupracovať. Radosť vám bude robiť aj fakt, že Roborock S7 disponuje nádobkou na nečistoty o objeme až 470 ml, čo je dosť veľa na niekoľkodňovú prevádzku. Podobne veľká je aj nádobka na vodu, ktorá má objem až 300 ml a podľa Xiaomi vystačí až na 200 metrov štvorcových. Pri bežných podmienkach však očakávajte skôr 100 – 150 metrov štvorcových, čo je viac než dosť.

Xiaomi JIMMY H9 Pro

🛒 Cena: 337,34 € | 🎫 Kupón: JIMMYH9PRO | 🚚 Poštovné: Zadarmo Xiaomi JIMMY H9 Pro je najnovším a najvýkonnejším tyčovým vysávačom z portfólia čínskeho výrobcu. Pýšiť sa môže niekoľkými „trofejami“ ako napríklad najvyšším výkonom 600 W, 110 000 otáčkami za minútu, veľkou 600 ml nádobkou na nečistoty a 70 minútovou výdržou na jedno nabitie.
Veľkým ťahákom predajov určite bude aj stojan, ktorý okrem vysávača udrží na jednom mieste a prehľadne zoradené aj všetko príslušenstvo. Xiaomi tento rok vybavil inteligentným zistením povrchu skoro všetky vysávače. Chýbať samozrejme nemôže ani najlepšie vybavený z nich, H9 Pro. Podobne ako H8 a H8 Pro vie zistiť, ktorý povrch práve vysáva a podľa toho regulovať výkon. Ako sme zistili v najnovšej recenzii, H9 Pro je extrémne jednoduchý na údržbu. Ku všetkému máte ľahký prístup – či už je to nádobka na nečistoty HEPA filter alebo hubice.
H9 Pro je zároveň najkvalitnejší z modelov, ktoré dnes prezentujeme. Jeho konštrukcia je ergonomickejšia, určite poteší aj kovová tyč, ktorá sa nepoškodí a ďalšie vylepšenia. Celkovo by ste si pri jeho kúpe spravili veľkú radosť. Vysávač si podobne ako zvyšné dva modely môžete kúpiť v obchode Geekbuying za 361,32 €, ktorý vám ho doručí z českého skladu. Zasiela ho DHL kuriérom, takže u vás bude do niekoľkých dní. Pri objednávaní však nezabudnite použiť kupón JIMMYH9PRO.

Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 Pro

🛒 Cena: 264,68 € | 🎫 Kupón: 21GKB11SA3 | 🚚 Poštovné: Zadarmo Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 Pro je kombinovaný vysávač s mopom. Jedným ťahom tak nielen povysávate, ale aj umyjete podlahy, čo vám ušetrí čas a námahu navyše.
Zariadeniu nerobí problém odstrániť aj väčšie a ťažšie odstrániteľné škvrny, napríklad po mlieku či káve, zatiaľ čo vysávač si hravo poradí so zvieracími chlpmi či väčšími nečistotami. Xiaomi hovorí, že PowerWash HW8 Pro môžete používať na všetkých typoch tvrdých, resp. plávajúcich podláh, čo z neho robí naozaj unikátne zariadenie, ktoré by uplatnenie našlo v mnohých domácnostiach.
https://www.youtube.com/watch?v=R1xSv1o7TD0
Na vysávači sa nachádza smart LED displej, ktorý vás bude informovať o zostávajúcej batérii, aktuálne nastavenom režime, stave naplnenia nádrže na vodu a podobne.

Bonus – WalkingPad R2

🛒 Cena: 518,99 € | 🎫 Kupón: WALKPADR2 | 🚚 Poštovné: Zadarmo Malým bonusom na Vianoce, ktorý vám môže splniť novoročné predsavzatia je bežecký pás KingSmith WalkingPad R2, ktorý môžete vďaka jeho útlym rozmerom používať aj v byte či v dome.
Jeho srdcom je motor s výkonom 1,25 konských síl, vďaka čomu nebude mať problém ani s objemnejšími ľuďmi. Svedčí o tom aj robustná konštrukcia, ktorá si hravo poradí aj s ľuďmi vážiacimi do 110 kilogramov. Bežecký pás sa dokáže rozbehnúť až na rýchlosť 10 km/h, čo na behanie v interiéri bohato stačí. Zvoliť si však môžete aj iné režimy, napríklad 2 km/h (prechádzku po večeri) či 6 km/h pre spaľovanie tukov. Využitie je už len a len na vás.