Úvod Výrobcovia Xiaomi Slováci ich absolútne zbožňujú: TOP 4 Xiaomi zariadenia, na ktoré nedáme dopustiť...

Slováci ich absolútne zbožňujú: TOP 4 Xiaomi zariadenia, na ktoré nedáme dopustiť + jedno prekvapenie!

Xiaomi ukazuje, že vie navrhnúť zariadenia tak, ako nikto iný.

0
Slovenské domácnosti sa za posledné desaťročie zmenili na nepoznanie. Môžu za to hlavne inteligentné zariadia, ktoré sú navrhnuté tak, aby nám pomáhali tak, ako len môžu. Aj medzi nimi sa však nájdu nepodarky, ktoré je nutné oddeliť od skutočne nápomocných zariadení. Medzi najpopulárnejšie zariadenia určite patria robotické a tyčové vysávače. Stačí ich zapnúť alebo len nastaviť a oni namiesto vás pobehajú a povysávajú všade tam, kde sa zmestia, poprípade chytiť do ruky tyčový vysávač, na chvíľu sa s ním poprechádzať po byte či dome a je hotovo. Evolúcii sa nevyhli ani malí robotníci. Okrem vysávania dokážu najnovšie aj zmývať, čoho krásnym príkladom je aj absolútna novinka z dielne Xiaomi. Ak by ste v zozname nižšie nenašli nič, čo by vás zaujalo, nezúfajte. Geekbuying ponúka zľavy na takmer všetko. V rámci Black Friday si môžete vybrať zo širokej ponuky, ktorú nájdete na tomto odkaze. Využiť tiež môžete automatické zľavy podľa výšky objednávky rozdelené takto:
  • Kupón: GKB21BF05 – objednávka nad $ 550 zľava $ 50
  • Kupón: GKB21BF04 objednávka nad $ 250 zľava $ 20
  • Kupón: GKB21BF03 objednávka nad $ 100 zľava $ 10
  • Kupón: GKB21BF02 objednávka nad $ 50 zľava $ 5

Xiaomi Viomi V3: Poriadi za vás

🛒 Cena: 266,15 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE3 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Xiaomi Viomi V3 je robotický vysávač s pridanou funkciou mopu, ktorý sa hodí do azda každej domácnosti. Nutnosť vysávať, hlavne keď máte malé deti či zvieratá, dokáže byť vyčerpávajúca, a to hlavne teraz počas leta. VIOMI V3 patrí medzi najpokrokovejšie zariadenia na trhu. Xiaomi sa svojim riešením preslávilo už dávno. Technológiu postupne zlepšovali a inovovali, až sme sa dostali do tohto štádia.
Viomi V3 disponuje 2 600 Pa sacou silou, 4 900 mAh batériou pre bezproblémové povysávanie niekoľkých miestností a schopnosťou prekonať prekážky vysoké až 2 centimetre. Okrem toho je v jeho konštrukcii schovaný HEPA filter so schopnosťou odfiltrovania aj vírusov. Pri nádobke na prach sa nachádza aj nádobka na 550 mililitrov vody určená pre zmývanie. Xiaomi tvrdí, že takto veľký objem poslúži na umytie až 250 metrov štvorcových. Vysávač vtedy aktivuje špeciálne pohyb v tvare písmena Y, aby efektívne zmyl aj tie odolnejšie nečistoty.
Na jedno nabitie dokáže fungovať až 150 minút, čo hravo postačí aj pre rozmerovo väčšie byty či domy. Inými slovami, Viomi V3 je ideálnym pomocníkom, ktorý si poradí s bežnou údržbou domácností. Ak sa vám páči, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za akciovú cenu 266,15 €. Nezabudnite použiť kupón NNNBYTESE3! Obchod vám ho doručí z EÚ skladu bez nutnosti platiť ďalšie poplatky.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro: Domáca všestrannosť

🛒 Cena: 230,66 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE6 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 Pro je jeho obrovský výkon. Jeho 550 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 200 AW, čo je o 70 % lepší výsledok než predchádzajúce verzie. JV85 Pro je tak najvýkonnejší vysávač na trhu.
Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 70 minút bez hubice a 55 minút s hubicou. Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).
JV85 Pro je vôbec prvým vysávačom, ktorý prichádza s novým dizajnom cyklónového systému, ktorý si firma dala okamžite patentovať. Výrobca tvrdí, že sa im podarilo odstrániť prekážky pri prúdení vzduchu, vďaka čomu je vysávač tichší, výkonnejší a energeticky úspornejší. Príjemným vylepšením je aj kapacita nádobky pre nečistoty. Tá sa zväčšila z 0,5 litra na 0,6 litra. Rovnako poteší aj nový dizajn rúčky, ktorú si firma taktiež dala patentovať. Dôvodom na patent tak základného prvku je fakt, že inžinieri prišli na spôsob ako vysávač prenášať pri použití čo najmenšej námahy. Aj takýmito detailmi sa zaoberajú.
Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Ergonomický dizajn posilňuje aj návrh trubice, ktorá sa dá v strede „zlomiť,“ vďaka čomu sa pod pohovku, skrine či posteľ dostanete aj bez toho, aby ste sa museli príliš ohýbať. Xiaomi zároveň záujemcom odkazuje, že JV85 Pro je vhodný aj pre domácnosti so zvieratami. Súčasťou hubice (nadstavca) je aj tzv. hrebeň, ktorý rozčesáva povysávané chlpy, ktoré sa tak nezapletajú do rotačného valca.
Súčasťou balenia je aj bohatá výbava pozostávajúca z celkom 13-tich prvkov, medzi ktorými je samotný vysávač, batéria a mnoho nadstavcov. Vysávač si môžete objednať už teraz za 230,66 €. Dostupný je z EÚ skladu, vďaka čomu nedoplácate daň, clo a dokonca ani poplatok za dopravu. Na Slovensko ho v priebehu niekoľkých dní dovezie kuriér. Nezabudnite však použiť kupón NNNBYTESE6.

Xiaomi Roborock Dyad: Na mokro aj na sucho

🛒 Cena: 378,83 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESDYAD | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Xiaomi nedávno predstavilo úplnú novinku na trhu – tyčový vysávač Roborock Dyad, ktorý kombinuje suché aj mokré vysávanie. Roborock Dyad má k dispozícii tri rotačné kefy točiace sa proti sebe, vďaka čomu dokáže zariadenia povysávať, resp. pozmývať všetky nečistoty a vodu. Vysávať tak môžete naraz „nasucho“ aj „na mokro“. Zariadenie disponuje výkonným motorom so sacou silou až 13 000 Pa a výkonom 260 W. Vďaka objemnej 5 000 mAh batérii dokáže na jeden „záťah“ fungovať až 35 minút, čo vám dá dosť času na to, aby ste poupratovali celý byt či dom. Xiaomi si je istý, že na jedno nabitie zvládne Roborock Dyad povysávať plochu o rozmere až 280 metrov štvorcových. Vzhľadom na to, že Roborock Dyad je určený aj na mokré vysávanie je súčasťou zariadenia aj nádržka na čistú vodu s objemom až 0,85 litra, ako aj nádržka na špinavú, povysávanú vodu s objemom 0,62 litra. Vysávač je poloautonómny, čo znamená, že sám dokáže detegovať nečistoty a podľa toho automaticky dávkovať vodu, resp. spúšťať a vypínať mokré vysávanie. Xiaomi Roborock Dyad si môžete kúpiť v zľave za 378,83 €. Treba sa však poponáhľať, takáto cena platí len pre prvých 1 000 zákazníkov. Následne stúpne až na 450 €! Pri objednávaní použite kupón NNNBYTESDYAD.

Roborock S7: Príchod sonického čistenia!

🛒 Cena: 452,46 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESES7 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Xiaomi hovorí, že aby ste nečistotu odstránili dostatočne dobre, musíte čo najvernejšie simulovať ľudské pohyby. Samotné zmývanie nie vždy stačí, preto sa firma rozhodla priniesť inováciu v podobe sonického čistenia. Robotický vysávač dokáže rozvibrovať čistiaci mechanizmus, ktorý postupne uvoľňuje nečistoty pod sebou. Vďaka tomu ich rýchlejšie pozmýva alebo povysáva. Pridajte si k tomu schopnosť automaticky zdvihnúť mop pri detekcii koberca, celogumenú hubicu pre efektívnejšie vysávanie a HyperForce saciu techniku s výkonom 2 500 Pa a získate zariadenie, ktoré nemá konkurenciu. Sonické vibrácie rozvibrujú čistiaci mechanizmus až 3 000-krát za minútu. Vďaka tomu dokáže Roborock S7 nečistoty najskôr uvoľniť, až potom ich pozmýva alebo povysáva. Pomáha mu v tom aj objemná, 300 ml nádržka, ktorá je elektronicky ovládaná. O každý meter štvorcový vášho bytu či domu je tak opatrne postarané.

Roborock S7 a ultrasonická detekcia koberca

Keď Roborock S7 zistí, že sa nachádza na koberci, automaticky vytiahne mop čo najvyššie, aby tak mohol počas jedného „výjazdu“ nielen pozmývať plávajúce podlahy, ale aj povysávať koberce. Okrem toho mu v aplikácii môžete nastaviť zóny, na ktorých má zakázané zmývať.

Vylepšená hubica – odteraz čisto gumená

Vylepšený dizajn hubice na spodnej strane zabezpečuje lepšiu priľnavosť s podlahou, vďaka čomu sa zvyšuje efektivita čistenia. Xiaomi celý systém navrhol tak, aby sa aj hubica dokázala hýbať smerom hore a nadol, vďaka čomu sa nestane, že by na nejaké miesto nedočiahla. Ďalším vylepšením je materiál, z ktorého je hubica vyrobená – je totiž úplne gumená. Spoločnosť hovorí, že oproti štetinkovým oveľa odolnejšia a výkonnejšia. Potešia sa aj majitelia domácich miláčikov – zamotáva sa do nej ešte menej chlpov.

HyperForce: Bezkonkurenčný sací systém

Roborock S7 sa môže pochváliť jedným z najvýkonnejších sacích systémov v robotických vysávačoch. HyperForce totiž zaručuje výkon až 2 500 Pa, čo je dosť na to, aby dokázal vytiahnuť nečistoty a alergény aj z tých kobercov, ktoré za bežných okolností nechcú spolupracovať. Radosť vám bude robiť aj fakt, že Roborock S7 disponuje nádobkou na nečistoty o objeme až 470 ml, čo je dosť veľa na niekoľkodňovú prevádzku. Podobne veľká je aj nádobka na vodu, ktorá má objem až 300 ml a podľa Xiaomi vystačí až na 200 metrov štvorcových. Pri bežných podmienkach však čakajte skôr 100 – 150 metrov štvorcových, čo je viac než dosť. Zariadenie poháňa 5 200 mAh Li-ion batéria, ktorá vysávač dokáže držať pri živote až 3 hodiny. No a samozrejme, Roborock S7 si rozumie s jednou z najlepších smart home aplikácií vôbec – Mi Home. V nej mu môžete nastaviť výkon, trasu, celodenný plán a oveľa viac. Páčiť sa vám môžu napríklad virtuálne steny – inak povedané, v aplikácii mu poviete, kam smie chodiť a kam nie. Xiaomi myslí aj do budúcnosti. Už teraz upozorňuje, že tento rok k Roborock S7 uvedie aj nabíjaciu stanicu, ktorá dokáže odsať nečistoty z nádobky na nečistoty. Vám tak bude stačiť vysávač vyčistiť povedzme raz za týždeň namiesto raz za dva dni. Táto novinka ešte nie je dostupná a jej dizajn a špecifikácie sa môžu zmeniť. Roborock si môžete kúpiť už teraz a stihne vám prísť do Vianoc na tomto odkaze. Aktuálna stojí 452,46 €. Pri objednávke stačí použiť kupón NNNBYTESES7. Geekbuying doručuje z európskeho skladu. Roborock S7 vám tak domov príde rýchlo a bez doplácania akýchkoľvek ďalších poplatkov. Ak sa vám vysávač páči, mali by ste sa poponáhľať, záujemcov je skutočne veľa.

BEZIOR S1: Kolobežka s poriadnou silou

Cena: 576,68 € | Kupón: GKB21BF04 | Poštovné: Zadarmo (EÚ) Presúvame sa ku kolobežke, ktoré sú momentálne ešte populárnejšie než elektrické bicykle. Model BEZIOR S1 je špičková kolobežka vybavená výkonným motorom a objemnou batériou. Poháňa ju poriadne výkonný 1 000 W motor, ktorý nemá problém aj s väčšími pasažiermi. Poteší určite aj 50 km dojazd, ktorý zabezpečuje veľká, 13 Ah (48 V) batéria. Kolobežka vďaka kombinácii týchto dvoch súčiastok dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 45 km/h, čo je už celkom slušné číslo. O pohodlie jazdy sa starajú veľké 10-palcové pneumatiky s dezénom a kotúčovými brzdami. Vďaka nim nebudete mať problém ani na nespevnených cestičkách. Kolobežka sa tak nestratí ani v lese, no problém určite nebude mať ani s cestami a chodníkmi. Prispieva k tomu aj 93 cm rázvor kolies. Kolobežka má celkovú váhu 30,7 kg, na čo si treba dávať pozor. Pre deti preto nie je vhodná. BEZIOR S1 aktuálne stojí 576,68 €, pri objednávke opäť zadajte kupón GKB21BF04.