Úvod Výrobcovia Xiaomi Slováci ich milujú: TOP 5 riešení od Xiaomi, ktoré nemá obdoby!

Slováci ich milujú: TOP 5 riešení od Xiaomi, ktoré nemá obdoby!

7
Slovenské domácnosti sa za posledné desaťročie zmenili na nepoznanie. Môžu za to hlavne inteligentné zariadia, ktoré sú navrhnuté tak, aby nám pomáhali tak, ako len môžu. Aj medzi nimi sa však nájdu nepodarky, ktoré je nutné oddeliť od skutočne nápomocných zariadení. Medzi najpopulárnejšie zariadenia určite patria robotické a tyčové vysávače. Stačí ich zapnúť alebo len nastaviť a oni namiesto vás pobehajú a povysávajú všade tam, kde sa zmestia, poprípade chytiť do ruky tyčový vysávač, na chvíľu sa s ním poprechádzať po byte či dome a je hotovo. Evolúcii sa nevyhli ani malí robotníci. Okrem vysávania dokážu najnovšie aj zmývať, čoho krásnym príkladom je aj absolútna novinka z dielne Xiaomi. Neprehliadnite ani zoznam všetkých dostupných zliav na tejto adrese a tejto adrese.

Xiaomi JIMMY JV85 Pro

🛒 Cena: 224,97 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE6 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 Pro je jeho obrovský výkon. Jeho 550 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 200 AW, čo je o 70 % lepší výsledok než predchádzajúce verzie. JV85 Pro je tak najvýkonnejší vysávač na trhu.
Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 70 minút bez hubice a 55 minút s hubicou. Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si ho môžete podľa toho či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).
JV85 Pro je vôbec prvým vysávačom, ktorý prichádza s novým dizajnom cyklónového systému, ktorý si firma dala okamžite patentovať. Výrobca tvrdí, že sa im podarilo odstrániť prekážky pri prúdení vzduchu, vďaka čomu je vysávač tichší, výkonnejší a energeticky úspornejší. Príjemným vylepšením je aj kapacita nádobky pre nečistoty. Tá sa zväčšila z 0,5 litra na 0,6 litra. Rovnako poteší aj nový dizajn rúčky, ktorú si firma taktiež dala patentovať. Dôvodom na patent tak základného prvku je fakt, že inžinieri prišli na spôsob ako vysávač prenášať pri použití čo najmenšej námahy. Aj takýmito detailmi sa zaoberajú.
Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Ergonomický dizajn posilňuje aj návrh trubice, ktorá sa dá v strede „zlomiť,“ vďaka čomu sa pod pohovku, skrine či posteľ dostanete aj bez toho, aby ste sa museli príliš ohýbať. Xiaomi zároveň záujemcom odkazuje, že JV85 Pro je vhodný aj pre domácnosti so zvieratami. Súčasťou hubice (nadstavca) je aj tzv. hrebeň, ktorý rozčesáva povysávané chlpy, ktoré sa tak nezapletajú do rotačného valca.
Súčasťou balenia je aj bohatá výbava pozostávajúca z celkom 13-tich prvkov, medzi ktorými je samotný vysávač, batéria a mnoho nadstavcov. Vysávač si môžete objednať už teraz za 224,97 €. Dostupný je z EÚ skladu, vďaka čomu nedoplácate daň, clo a dokonca ani poplatok za dopravu. Na Slovensko ho v priebehu niekoľkých dní dovezie kuriér. Nezabudnite však použiť kupónNNNBYTESE6.

Xiaomi JIMMY F6

🛒 Cena: 103,83 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE5 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Sušič vlasov Xiaomi Jimmy F6 k nám do redakcie dorazil v elegantnom balení, vďaka čomu sme ihneď pri rozbaľovaní nadobudli pocit, že nepôjde o žiadny lacný kus elektroniky. V krabici nájdete okrem samotného sušiča aj tri rôzne nadstavce.
Hneď pri ich testovaní sme si všimli asi najlepšie vylepšenie, aké sme so sušičmi zažili – všetky nadstavce sa k fénu pripevňujú pomocou magnetu. Nemusíte ich teda pracne „zacvakávať“ a skúšať, či držia, pretože tu sa pripevnia a poriadne držia okamžite. Samozrejme, môžete ich následne otáčať o 360° tak, ako vám to momentálne vyhovuje. Prvý z nadstavcov je úzky a slúži tak na vytvorenie hladkého účesu za pomoci sušenia „na kefu“. Druhý nadstavec je veľmi podobný, jeho otvor je však o niečo širší, vďaka čomu môžete vytvoriť širšiu škálu účesov. Je vhodný napríklad aj na kratšie vlasy, ktorým dodá objem. Posledný z trojice je takzvaný difuzér, ktorý vám pomôže vytvoriť prirodzene vyzerajúce vlny.
Telo sušiča pôsobí pevne a robustne, hoci ide o tvrdený plast s kovovým vzhľadom. Váži 500 gramov, čo je o niečo viac, ako sme zvyknutí, no nie je to žiadne mínus. Vďaka svojej výkonnosti svoju prácu zvládne tak rýchlo, že váhu ani nestihnete pocítiť. Sušič Xiaomi Jimmy F6 sa k zdroju elektriny pripája prostredníctvom guľatého kábla, ktorý sa nám počas testovania ešte ani raz nezamotal a ani neohol. Miesto, kde sa kábel pripája k fénu je zosilnené ohybnou gumou, preto sa nemusíte báť žiadneho opotrebovania nasledovaným zlomeným káblom.
Ovládací panel je umiestnený na rukoväti tak, aby ste naň pohodlne dočiahli svojím palcom. Okrem posuvného tlačidla na zapnutie a vypnutie tu nájdete ďalšie tri tlačidlá. Tlačidlo Mode ponúka tri funkcie – studený vzduch, teplý vzduch a striedanie teplého a studeného vzduchu pre fixáciu účesu. Tiež ním môžete aktivovať Turbo mód tak, že tlačidlo podržíte 10 sekúnd. Deaktivujete ho zas jedným stlačením tlačidla Mode. O niečo vyššie sa nachádza tlačidlo Heat, ktorým regulujete teplotu cirkulovaného vzduchu. Tlačidlo Mode si podľa zvolenej funkcie síce reguluje teplotu a intenzitu vzduchu samé, no ak vám však teplota či rýchlosť vzduchu nevyhovuje, môžete si zvoliť kombináciu podľa seba. Tlačidlo Heat má takisto tri úrovne – nízka, stredná a vysoká teplota. Posledné tlačidlo Speed reguluje rýchlosť cirkulácie vzduchu. Takisto ponúka 3 režimy – tichý, štandardný a silný.
O rýchle vysušenie vlasov sa postará digitálny motor so 17-listovou vrtuľou, ktorý dokáže presunúť až 18 litrov vzduchu za sekundu, vďaka čomu vysuší vaše vlasy o 30 % rýchlejšie ako iné sušiče, čím zabráni tepelnému poškodeniu vlasov. Inteligentná funkcia regulácie teploty PID meria teplotu vzduchu viac ako 50-krát za sekundu, čím zaisťuje, aby vaše vlasy nestratili svoju vlhkosť a aby boli hladké a lesklé. Sušič vlasov Xiaomi JIMMY F6 je aktuálne vo veľkej zľave. Predáva ho obchod Geekbuying za cenu 103,83 €. Takto nízku cenu s poštovným zadarmo získate po zadaní kupónuNNNBYTESE5.

Xiaomi Viomi V3

🛒 Cena: 259,58 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE3 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Xiaomi Viomi V3 je robotický vysávač s pridanou funkciou mopu, ktorý sa hodí do azda každej domácnosti. Nutnosť vysávať, hlavne keď máte malé deti či zvieratá, dokáže byť vyčerpávajúca, a to hlavne teraz počas leta. VIOMI V3 patrí medzi najpokrokovejšie zariadenia na trhu. Xiaomi sa svojim riešením preslávilo už dávno. Technológiu postupne zlepšovali a inovovali, až sme sa dostali do tohto štádia.
Viomi V3 disponuje 2 600 Pa sacou silou, 4 900 mAh batériou pre bezproblémové povysávanie niekoľkých miestností a schopnosťou prekonať prekážky vysoké až 2 centimetre. Okrem toho je v jeho konštrukcii schovaný HEPA filter so schopnosťou odfiltrovania aj vírusov. Pri nádobke na prach sa nachádza aj nádobka na 550 mililitrov vody určená pre zmývanie. Xiaomi tvrdí, že takto veľký objem poslúži na umytie až 250 metrov štvorcových. Vysávač vtedy aktivuje špeciálne pohyb v tvare písmena Y, aby efektívne zmyl aj tie odolnejšie nečistoty.
Na jedno nabitie dokáže fungovať až 150 minút, čo hravo postačí aj pre rozmerovo väčšie byty či domy. Inými slovami, Viomi V3 je ideálnym pomocníkom, ktorý si poradí s bežnou údržbou domácností. Ak sa vám páči, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za akciovú cenu 259,58 €. Nezabudnite použiť kupónNNNBYTESE3! Obchod vám ho doručí z EÚ skladu bez nutnosti platiť ďalšie poplatky.

Xiaomi Roborock H7

🛒 Cena: 285,54 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE2 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo Poďme pekne poporiadku. Motor s výkonom 480 W dokáže vyvinúť sací výkon 160 AW, čo je o 10 AW (Air Watt) viac než minuloročná verzia. Je navrhnutý tak, aby lepšie a efektívnejšie povysával aj náročné plochy ako koberce, matrace či pohovky. Vysávač okrem toho dokáže rozpoznať či vysáva koberec a automaticky zvýši vlastný výkon.
Súčasťou Roborock H7 je aj veľká 80 Wh batéria, s ktorou na jedno nabitie podľa výrobcu môžete vysávať až 90 minút (režim Eco), 45 minút v normálnom režime a 8 minút v maximálnom režime. Oveľa zaujímavejšou štatistikou je rýchlosť nabíjania. Zatiaľ čo sa Roborock H6 nabíja v priemere až 4 hodiny, H7-čka to zvládne za 2,5 hodiny. To je slušný výsledok, ktorý určite oceníte. Výrobca tiež zväčšil nádobku na nečistoty, ktorá už dosahuje celkový objem 500 ml. Zmestí sa tak do nej viac nečistôt a nemusíte ju čistiť až tak často. Veľmi zaujímavým riešením, ktoré Roborock H7 ponúka, je možnosť využiť aj vrecká do vysávača. Tie sa po odobratí zo stroja samé automaticky zatvoria, a tak sa do ovzdušia nedostane žiaden prach ani iné nečistoty.
Ďalšou zaujímavosťou je magnetický úložný systém MagBase. Vysávač aj príslušenstvo sú magnetické, preto ich stačí len priložiť na stojan (alebo akýkoľvek magnetický povrch) a budú tam držať. Je to opäť ďalšie vylepšenie, ktoré je navrhnuté tak, aby vám spríjemnilo každodenné vysávanie. Rovnako by sa dalo charakterizovať aj tlačidlo uzamknutia „spúšte“. Keď vysávate, nemusíte neustále držať tlačidlo, ktorým sa vysávač zapína. Jednoducho ho stačí „zamknúť“ v tejto polohe a môžete pohodlne vysávať.
Roborock H7 si môžete kúpiť za 285,54 € v obchode Geekbuying. Ak tento článok čítate pred Vianocami, dobre pre vás. Vysávač je vďaka kupónuNNNBYTESE2 výrazne lacnejší. Jeho cena z pôvodných 399 € klesla na aktuálnych 285 €.

ACGAM ET225E

🛒 Cena: 224,97 € | 🎫 Kupón: NNNBYTESE4 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo ACGAM je výškovo nataviteľný stôl, ktorý vám spríjemní prácu či štúdium z domu. Môžete si kúpiť len podstavec s nohami (k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe) alebo aj s drevenou doskou (vo viacerých farbách) a vytvoriť tak kompletný stôl. Najviac sa nám však na tomto modeli páči, že je výškovo aj šírkovo nastaviteľný, vďaka teleskopickým nohám v troch úrovniach môžete stôl umiestniť v rozmedzí 62 až 127 cm podľa toho či chceme pracovať v stoji alebo v sede. Okrem toho sa dá prispôsobiť aj na šírku 120 – 180 cm a hĺbku 60 – 80 cm. Stôl má nosnosť úctyhodných 125 kilogramov. Zaťažiť ho počítačom sa teda báť nemusíte.
Zaujímavosťou je, že tento stôl je vybavený duálnym motorom na jednoduché, presné a bezproblémové nastavenie výšky. V priebehu niekoľkých sekúnd budete mať stôl nastavený na požadovanú výšku, navyše je vybavený bezpečnostným systémom, takže ak sa počas vysúvania alebo zasúvania vyskytne akýkoľvek problém (napríklad ak sa objaví neočakávaná prekážka), bude zablokovaný, aby nedošlo k nepríjemnostiam.
Tento motor generuje hluk 45 dB, takže je pomerne tichý a môžete ho používať, aj keď pracujete s inými ľuďmi v rovnakej miestnosti. Výškovo nastaviteľný stôl je aktuálne vo výraznej akcii. Obchod Geekbuying ho predáva za 224,97 €. Doručenie na Slovensko máte samozrejme zadarmo. Stačí len použiť kupónNNNBYTESE4. 🤝 V spolupráci s Geekbuying.