Úvod Výrobcovia Xiaomi HIMO C20: Špičkový elektrický bicykel od Xiaomi s dojazdom 80 km je...

HIMO C20: Špičkový elektrický bicykel od Xiaomi s dojazdom 80 km je TOP záležitosť

Hľadáte ideálny darček pod stromček? Xiaomi HIMO C20 je fantastickou voľbou, ktorú si zamilovali aj stovky Slovákov.

0

Je veľmi dobre známe, že Xiaomi už dávno nevyrába len smartfóny a tablety. Sympatická spoločnosť z Číny svoje úsilie vráža aj do rôznych iných produktov, napríklad elektrických dopravných prostriedkov. Po bravúrnom ovládnutí trhu s elektrickými kolobežkami prichádza rad nad elektrické bicykle. Xiaomi HIMO C20 je od hlavy po päty vybavený modernými technológiami. Ponúka dojazd 80 km a 250 W elektromotor.

Ak sa momentálne obzeráš po mestskom „približovátku“ na elektrickú energiu, máme pre teba fakt zaujímavý tip. Xiaomi HIMO C20 je elektrický bicykel, ktorý sa skvele hodí do preplnených miest. Jeho európska cena sa postupne znižovala, až dosiahla slušných 559,99 € priamo s dopravou priamo z EÚ skladu. Ak by bol bicykel v čínskom sklade, na dodanie by sa čakalo kľudne viac ako mesiac.

Xiaomi HIMO C20

🛒 Cena: 559,99 € | 🚚 Dostupnosť: EÚ sklad

Elektrický bicykel Xiaomi HIMO C20 je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je poriadne odolný. Jeho rozmery dosahujú 1 470 x 610 x 1 060 mm, čo pri hmotnosti 21,1 kg vôbec nie je zlé.

Vnútri konštrukcie je ukrytá 10 Ah batéria (zložená z článkov typu 1860), ktorá pri eko režime, počas ktorého do pedálov šliapeš aj ty, ponúka dojazd parádnych 80 km. Ak by si bicyklu nepomohol vôbec, čakal by ťa stále solídny dojazd 50 km.

Batéria sa nabíja sa z 0 % na 100 % nabíja približne 6 hodín. K nabíjačke pritom nemusíš ťahať celý bicykel, stačí vybrať samotnú batériu. Jej stav a dojazd nájdeš na vstavanom displeji. Priamo na displeji ďalej dokážeš meniť aj režimy výkonu. Na výber máš z 3 úrovní.

Bicykel je vybavený certifikáciou IPX5, čo znamená, že sa nebojí ani prípadnej prehánky. Na sústavnom daždi by sme ho však nenechávali. Súčasťou prostriedku sú aj kvalitné brzdy, ktoré bicykel dokážu na suchom povrchu zastaviť na 4 metroch, na mokrom povrchu na 6 metroch.

Xiaomi sa ďalej chváli, že do HIMO C20 nasadil kvalitný prehadzovací systém od Shimano. Maximálna výška bicykla dosahuje 965 mm, a to hlavne vďaka nastaviteľnému sedadlu. To zároveň skrýva jedno malé-veľké prekvapenie. Po jeho vytiahnutí z konštrukcie zistíte, že má v sebe integrovanú pumpu, čo sa na cesty určite hodí.

Výbavu zakončujú LED svetlá – jedno vpredu, druhé vzadu. Toto všetko môže byť vaše za 559,99 € bez nutnosti doplácať DPH či niečo riešiť s colným úradom. Bicykel je v EÚ sklade, preto vám príde rýchlo, vďaka čomu sa na ňom stihnete povoziť kým sa úplne nezhorší počasie.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom CAFAGO.