Úvod Zariadenia Jeden z najväčších e-shopov spustil masívne zľavy: Poradíme vám, na čom REÁLNE...

Jeden z najväčších e-shopov spustil masívne zľavy: Poradíme vám, na čom REÁLNE ušetríte!

Absolútne novinky za cenu, akú nikde inde nenájdete. Takto má vyzerať Cyber Monday.

2
Ilustračný obrázok

Cyber Monday je sviatok, na ktorý čakajú mnohí milovníci online nakupovania. Počas tohto sviatku sa totiž eshopy predbiehajú v tom, ktorý dá väčšiu zľavu. Aspoň tak nejak by to malo vyzerať. Bohužiaľ, nie všetky obchody sú čestné, čo je viditeľné na mnohých slovenských ponukách. Jeden zahraničný si však dáva záležať.

Pre slovenských fanúšikov si pripravil nádhernú ponuku, ktorú oceníte hlavne teraz, pred Vianocami. Ak však chcete stihnúť, aby darčeky prišli do Vianoc, mali by ste sa poponáhľať. Možno sa to zdá ako večnosť, no na pohodlné doručenie už reálne ostávajú len dva týždne.

Xiaomi Viomi V3: Najlepší pomer cena/výkon

🛒 Cena: 252,50 € | 🎫 Kupón: GKB21CM2 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Xiaomi Viomi V3 je robotický vysávač s pridanou funkciou mopu, ktorý sa hodí do azda každej domácnosti. Nutnosť vysávať, hlavne keď máte malé deti či zvieratá, dokáže byť vyčerpávajúca, a to hlavne teraz počas leta. VIOMI V3 patrí medzi najpokrokovejšie zariadenia na trhu. Xiaomi sa svojim riešením preslávilo už dávno. Technológiu postupne zlepšovali a inovovali, až sme sa dostali do tohto štádia.

Viomi V3 disponuje 2 600 Pa sacou silou, 4 900 mAh batériou pre bezproblémové povysávanie niekoľkých miestností a schopnosťou prekonať prekážky vysoké až 2 centimetre.

Okrem toho je v jeho konštrukcii schovaný HEPA filter so schopnosťou odfiltrovania aj vírusov. Pri nádobke na prach sa nachádza aj nádobka na 550 mililitrov vody určená pre zmývanie. Xiaomi tvrdí, že takto veľký objem poslúži na umytie až 250 metrov štvorcových. Vysávač vtedy aktivuje špeciálne pohyb v tvare písmena Y, aby efektívne zmyl aj tie odolnejšie nečistoty.

Na jedno nabitie dokáže fungovať až 150 minút, čo hravo postačí aj pre rozmerovo väčšie byty či domy. Inými slovami, Viomi V3 je ideálnym pomocníkom, ktorý si poradí s bežnou údržbou domácností. Ak sa vám páči, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za akciovú cenu 252,50 €. Nezabudnite použiť kupón GKB21CM2!

Obchod vám ho doručí z EÚ skladu bez nutnosti platiť ďalšie poplatky.

POCO M3 Pro 5G: Najlepší pomer ceny a výkonu

🛒 Cena: 193,14 € | 🎫 Kupón: THANKS2021 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Séria POCO, ktorá patrí známejšiemu výrobcovi Xiaomi, zožala na trhu ohromný úspech najmä vďaka tomu, že ponúka množstvo špičkových funkcií za naozaj ľudové ceny.

POCO M3 Pro 5G bol na trh takisto uvedený len tento rok, preto ide o jeden z najnovších modelov.

Prednú stranu vypĺňa displej s uhlopriečkou 6,5 palca s rozlíšením 2400 x 1080 (FHD+ / 405 ppi). Výrobca sem umiestnil len malý otvor, ktorý ukrýva selfie kameru s rozlíšením 8 Mpx. Fotoaparáty na zadnej strane sú umiestnené na elegantnom zadnom module v tomto poradí – 48 Mpx hlavný senzor, 2 Mpx makro senzor a 2 Mpx senzor pre snímanie hĺbky.

O výkon telefónu sa stará čipset Dimensity 700 5G, 4 GB operačná pamäť a 5000 mAh batéria. POCO M3 Pro 5G dostal do vienka skromnejšie, 64 GB úložisko, ktoré si však môžete rozšíriť vďaka podpore pre pamäťové karty.

Nechýba samozrejme ani Android 11, 18 W rýchlonabíjanie či možnosť platby prostredníctvom NFC.

🛒 Cena: od 183,00 EUR

WalkingPad C2: Štýlový pomocník

🛒 Cena: 248,07 € | 🎫 Kupón: WKPADC2 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

WalkingPad C2 vojou funkčnosťou je veľmi podobný modelu iným pásom, líši sa však dizajnom a tým, ako sa skladá, resp. uskladňuje. Vďaka novej skladacej konštrukcii ho schováte naozaj kdekoľvek.

Poteší aj vylepšený bezkefový motor, ktorý dokáže rozhýbať kohokoľvek s váhou do 100 kg. Samotný pás váži 25 kilogramov, je vysoký len 13,6 cm a zložiť ho môžete o 180 stupňov.

WalkingPad C2 ponúka maximálnu rýchlosť 6 km/h, ktorú si podľa potreby môžete znížiť na 4 km/h, resp. 2 km/h. Výhodou je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, v ktorej si môžete zaznamenávať všetky svoje cvičenia. Poteší aj fyzický ovládač, pomocou ktorého budete jednoducho ovládať rýchlosť. Nezabudnite použiť kupón WKPADC2.

Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 Pro

🛒 Cena: 230,66 € | 🎫 Kupón: 21GKB11SA3 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Xiaomi JIMMY PowerWash HW8 Pro je kombinovaný vysávač s mopom. Jedným ťahom tak nielen povysávate, ale aj umyjete podlahy, čo vám ušetrí čas a námahu navyše.

Zariadeniu nerobí problém odstrániť aj väčšie a ťažšie odstrániteľné škvrny, napríklad po mlieku či káve, zatiaľ čo vysávač si hravo poradí so zvieracími chlpmi či väčšími nečistotami.

Xiaomi hovorí, že PowerWash HW8 Pro môžete používať na všetkých typoch tvrdých, resp. plávajúcich podláh, čo z neho robí naozaj unikátne zariadenie, ktoré by uplatnenie našlo v mnohých domácnostiach.

Na vysávači sa nachádza smart LED displej, ktorý vás bude informovať o zostávajúcej batérii, aktuálne nastavenom režime, stave naplnenia nádrže na vodu a podobne.

Vysávačo-mop od Xiaomi si môžete kúpiť už za 230,66 € s poštovným úplne zadarmo. Nezabudnite však použiť kupón NNNZHUBD.

Xiaomi Roborock S7: Umývanie sonickými vlnami!

🛒 Cena: 455,40 € | 🎫 Kupón: GKB21CM2 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Keď Roborock S7 zistí, že sa nachádza na koberci, automaticky vytiahne mop čo najvyššie, aby tak mohol počas jedného „výjazdu“ nielen pozmývať plávajúce podlahy, ale aj povysávať koberce. Okrem toho mu v aplikácii môžete nastaviť zóny, na ktorých má zakázané zmývať.

Vylepšený dizajn hubice na spodnej strane zabezpečuje lepšiu priľnavosť s podlahou, vďaka čomu sa zvyšuje efektivita čistenia. Xiaomi celý systém navrhol tak, aby sa aj hubica dokázala hýbať smerom hore a nadol, vďaka čomu sa nestane, že by na nejaké miesto nedočiahla.

Ďalším vylepšením je materiál, z ktorého je hubica vyrobená – je totiž úplne gumená. Spoločnosť hovorí, že oproti štetinkovým oveľa odolnejšia a výkonnejšia. Potešia sa aj majitelia domácich miláčikov – zamotáva sa do nej ešte menej chlpov.

Roborock S7 sa môže pochváliť jedným z najvýkonnejších sacích systémov v robotických vysávačoch. HyperForce totiž zaručuje výkon až 2 500 Pa, čo je dosť na to, aby dokázal vytiahnuť nečistoty a alergény aj z tých kobercov, ktoré za bežných okolností nechcú spolupracovať.

Radosť vám bude robiť aj fakt, že Roborock S7 disponuje nádobkou na nečistoty o objeme až 470 ml, čo je dosť veľa na niekoľkodňovú prevádzku. Podobne veľká je aj nádobka na vodu, ktorá má objem až 300 ml a podľa Xiaomi vystačí až na 200 metrov štvorcových. Pri bežných podmienkach však očakávajte skôr 100 – 150 metrov štvorcových, čo je viac než dosť.

Roborock S7 si môžete kúpiť v obchode Geekbuying za akciovú cenu 455,40 €. Nezabudnite však použiť kupón GKB21CM2.

BEZIOR M20: Elektrobike s rýchlosťou 35 km/h

🛒 Cena: 602,47 € | 🎫 Kupón: GEB7OR | 🚚 Poštovné: Zadarmo

BEZIOR je známy výrobca elektrobicyklov, ktorý si získava obľubu aj u slovenských zákazníkov. Jeden z ich najpopulárnejších bicyklov, BEZIOR M20 kombinuje všetko, čo na ich bicykloch ľudia milujú najviac.

Ide o skladací elektrobicykel s maximálnou rýchlosťou až 35 km/h a vďaka 10,4 Ah batérii dojazdom až 30 km. Spoľahnúť sa môžete na 350 W motor a kvalitnú konštrukciu, ktorá odvezie aj človeka vážiaceho 120 kg.

Vďaka 20“ pneumatikám a odpruženej vidlici sa môžete pripraviť na pohodlnú a svižnú jazdu.

Bicykel je skvelým darčekom pre všetkých moderných ľudí. Síce na to momentálne počasie nie je, na jar však bicykel ocení azda každý. Z obchodu Geekbuying si ho môžete objednať za akciovú cenu 602,47 €. Nezabudnite použiť kupón GEB7OR.