Úvod Zariadenia 3D tlačiareň Creality Ender 3: TOP voľba za 100 €, ktorá funguje...

3D tlačiareň Creality Ender 3: TOP voľba za 100 €, ktorá funguje vynikajúco!

Jedna z najlepších cenovo dostupných tlačiarní.

0
3D tlaciaren
Ilustr. foto: Just Vlad/YouTube

Moderná technológia 3D tlače sa už dávno dostala do rúk bežných užívateľov a nadšencov, ktorí nepohrdnú žiadnou technologickou inováciou. Vzhľadom na cenu sú najobľúbenejšie stavebnice, ktoré majú hneď niekoľko zastúpení.

Známe sú hlavne stavebnice Anet, no hravo im v tomto smere konkurujú zariadenia od Creality 3D a pár ďalších značiek. Model Creality 3D Ender 3 je najnovšie dostupný v nemeckom sklade známeho predajcu CAFAGO s výbornou cenou.

Ender 3 má veľa podobných čŕt s konkurenciou, čo nie je pri zameraní na pomer cena-výkon neobvyklé. Dokáže tlačiť predmety v pracovnom priestore s rozmermi 220 × 220 × 250 mm.

ender 3

Creality 3D Ender 3

🛒 Cena: 112,83 € | 🎫 Kupón: TC0954 | 🚚 Poštovné: Bez poplatku

Výborná je presnosť tlače na úrovni ± 0,1 mm, ktorá môže prebiehať rýchlosťou až 180 mm/s. Spustenie tlače navyše nebude trvať dlho. 110-stupňovú teplotu zariadenie vyvinie iba za 5 minút

ender 3
Detail konštrukcie

Čo sa týka kompatibilných materiálov a softvéru, nič neobvyklé vás nečaká. Tlačiareň si rozumie s bežnými 1,75 mm vláknami z plastov PLA, ABS, TPU, PETG alebo z nylonu.

ender 3
Predmety vtlačené na tlačiarni Ender 3

Návrhy pre tlač sú situované do bežných formátov ako STL, OBJ, G-Code (online aj offline tlač). Bezplatné schémy pre rôzne predmety si môžete stiahnuť napríklad z tejto populárnej stránky.

3D tlačiareň Ender 3 je medzi užívateľmi pomerne rozšírená, čiže na internete nájdete množstvo zlepšovákov a tipov od podobne zameraných nadšencov. Výhodou sú tiež lacné náhradné diely a ďalšie komponenty pre celkové vylepšenie tlače.

3D tlačiareň Ender 3 CAFAGO predáva za 112 EUR. U vás doma bude za 4-8 pracovných dní. Všetky podrobnosti nájdete v odkaze vyššie.

🤝 V spolupráci s CAFAGO.