Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Deerma Steam: Ručný parný čistič od Xiaomi pre zdravšiu domácnosť! Stojí...

Xiaomi Deerma Steam: Ručný parný čistič od Xiaomi pre zdravšiu domácnosť! Stojí prekvapivo málo

Xiaomi posilňuje portfólio zariadení vhodných do domácností. Najnovším prírastkom je parný čistič.

0

Ak hľadáte do domácnosti šikovné spotrebiče, ktoré by vám pomohli s upratovaním, Xiaomi je so značkou Deerma perfektnou voľbou. Čínsky gigant nedávno predstavil parný čistič, ktorý by ocenila nejedna domácnosť.

Deerma je značka, ktorú niektorí z vás už poznajú (vďaka ručným vysávačom a pod.), pre niekoho je to zas úplne neznámy výrobca. Vedzte však, že Deerma je na trhu relatívne dlhú dobu a za svoj čas fungovania na trh priniesla nespočetne veľa šikovných pomocníkov. Ručný parný čistič nie je výnimkou.

Xiaomi Deerma Steam

Cena: 44,19 € | Poštovné: 6,75 € (EÚ sklad)

Výrobca o parnom čističi tvrdí, že vďaka piatim rôznym nadstavcom dokáže nahradiť až päť rôznych zariadení.

Začnime však jednou z hlavných funkcií, ktorou je dekontaminácia prostredia, resp. zbavovania sa vírusov, baktérií a tak podobne. Zariadenie Deerma dokáže vyčistiť akýkoľvek povrch vďaka vysokej teplote a vysokému tlaku, ktoré umožňujú prúdu pary preniknúť všade.

Parný čistič konkrétne vodu zahrieva na 150 °C, ktorú následne pri tlaku 3 bary rozprašuje do okolia. Tento účinný proces dokáže odstrániť až 99 % baktérií a zápachu.

Na dosiahnutie tak vysokej teploty stačí čističu Xiaomi Deerma len 20 sekúnd. Príkon potrebný na prevádzku dosahuje 1 600 W.

Z hľadiska dizajnu čistič kopíruje ostatné Deerma spotrebiče. Počítať tak môžete s modernými, no zároveň elegantnými kontúrami. V balení nájdete päť nadstavcov, samotný stroj, predlžovaciu trubicu a nádobku s objemom 230 ml.

Multifunkčný parný čistič Xiaomi Deerma si momentálne môžete kúpiť za 44,19 €. Obchod vám ho doručí z EÚ skladu, za poštovné kuriérom si pýta 6 €.