Úvod Zariadenia FAFREES: Elektrický bicykel s robustnou konštrukciou, 250 W motorom a dojazdom 50 km!

FAFREES: Elektrický bicykel s robustnou konštrukciou, 250 W motorom a dojazdom 50 km!

Hľadáte kvalitný bicykel s elektromotorom za dobrú cenu? Máme skvelý tip.

2

FAFREES je značka, ktorú pravdepodobne nepoznáte. To nič nemení na tom, že nejde o výrobcu s dlhou históriou návrhu a výroby bicyklov, ktoré sú nielen kvalitné, ale aj cenovo dostupné.

Ich novinka, FAFREES e-bike, kombinuje to najlepšie z oboch svetov. Ide totiž o kvalitný bicykel, na ktorom môžete jazdiť úplne rovnako ako na akomkoľvek inom bicykli, ktorý v sebe zároveň skrýva 250 W elektrický motor pre situácie, kedy by ste si radi na chvíľu oddýchli.

FAFREES e-bike

🛒 Cena: 940,49 € | 🎟 Kupón: GKB775S | 🚚 Poštovné: Zadarmo

E-bike FAFREES disponuje mohutnou konštrukciou, ktorá si bez akýchkoľvek problémov poradí aj s väčšími jazdcami. Výrobca totiž bicykel certifikoval aj pre ľudí vážiacich 120 kg.

Vnútri bicykla sa nachádza 250 W elektrický motor, ktorý na jedno nabitie dokáže prejsť 40 až 50 kilometrov. Pre dosiahnutie takejto vzdialenosti mu však treba z času na čas pomôcť pedálovaním. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije za približne 5 až 6 hodín. Bicykel dosahuje maximálnu rýchlosť 25 km/h, čo presne zodpovedá nariadeniam EÚ pre spôsobilosť aj na slovenských cestách.

Súčasťou výbavy je aj 7-stupňový systém SHIMANO, ktorý je nielen ľahko servisovateľný, ale hlavne odolný. Chýbať nemôže ani LED displej pre zobrazenie všetkých dôležitých informácií o jazde ako napríklad údaj o aktuálnej rýchlosti, počte prejdených kilometrov a stave batérie.

Ak sa vám bicykel páči, kúpiť si ho môžete v obchode Geekbuying za 940,49 €. Pri objednávke stačí použiť kupón GKB775S, ktorý vám ušetrí vyše 35 €. Poštovné na Slovensko máte pochopiteľne zadarmo. Vzhľadom na to, že vám to predajca pošle z EÚ skladu nemusíte doplácať žiadne ďalšie poplatky.