Úvod Výrobcovia Blackview Blackview BV6600 Pro: Gigantická batéria a termovízia v jednom!

Blackview BV6600 Pro: Gigantická batéria a termovízia v jednom!

BV6600 Pro je v poradí už tretím telefónom vybaveným technológiou FLIR, respektíve termokamerou od spoločnosti Blackview. Tento rok je však technológia nielen pokročilejšia, ale aj cenovo dostupnejšia.

0
Viete si predstaviť, ako vyzerá smartfón vybavený nielen odolnou konštrukciou, ale aj gigantickou batériou s kapacitou 8 580 mAh, len za 250 €? Odpoveď na túto otázku ponúka spoločnosť Blackview, ktorá na trh uvádza svoj nový model BV6600 Pro. BV6600 Pro je v poradí už tretím telefónom vybaveným technológiou FLIR, respektíve termokamerou od spoločnosti Blackview. Tento rok je však technológia nielen pokročilejšia, ale aj cenovo dostupnejšia.

BV6600 Pro: Batéria, ktorá vydrží viac než celý deň

Začneme azda tou najvýraznejšou črtou, ktorou je batéria. Tá v BV6600 Pro ponúka kapacitu až 8 580 mAh, čo je až o 53 % viac, než je štandard na dnešnom trhu. Zariadenie by vám tak počas bežného používania, ako je napríklad surfovanie po internete alebo sociálnych sieťach, malo vydržať neuveriteľných 22 hodín. Toto číslo sa ešte navyšuje v tzv. standby, respektíve odpočinkovom režime, v ktorom BV6600 Pro zvládne ostať pri živote až 430 hodín, čiže necelých 18 dní.

BV6600 Pro: Nový pohľad na svet

Ďalším lákadlom je termokamera, ktorá vám pri BV6600 Pro ponúka nový spôsob, akým možno vnímať fotografiu a celkovo svet okolo vás. Ako naznačuje samotný názov, objekty vníma na základe teploty. Je integrovaná priamo do zariadenia, čo znamená, že výsledné snímky máte možnosť rovno zdieľať na sociálnych sieťach. V praxi pre túto kameru možno nájsť hneď niekoľko využití. Smartfón vám vďaka nej poslúži ako šikovný pomocník pri opravovaní elektrických či mechanických problémov v automobiloch, pri problémoch s vykurovaním, pri sledovaní divej zveri počas večerných prechádzok v lese či všeobecne pri odhaľovaní anomálií, ktoré nie sú viditeľné voľným okom. Taktiež treba poznamenať, že termokamera je v porovnaní s inými kontrolnými systémami neinvazívna, bezkontaktná a nedeštruktívna.

BV6600 Pro: Telo, ktoré vydrží aj tie najtvrdšie pády

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou smartfónu je odolnosť hodná vojenskej triedy. Dokáže vydržať silný nápor, pád na tvrdú zem, do vody a taktiež aj zasypanie prachom či pieskom. Ide tak o výborné zariadenie pre ľudí pracujúcich v tvrdých podmienkach alebo milovníkov nebezpečných aktivít, ako je horolezectvo. Samozrejme BV6600 Pro je skvelou voľbou aj pre tých, ktorí sú len jednoducho dobrí v rozbíjaní telefónov.

BV6600 Pro: Špecifikácie

  • Displej: 5,7″, rozlíšenie HD+
  • Čipset: MediaTek Helio P35
  • RAM: 4 GB
  • ROM: 64 GB
  • Zadný fotoaparát: 16 Mpx
  • Ostatné: snímač odtlačkov prstov, GPS a GLONASS, NFC, LTE, Dual 4G VoLTE
  • OS: Android 11

BV6600 Pro: Cena

Zariadenie si môžete aktuálne zakúpiť buď z oficiálneho obchodu Blackview alebo českého obchodu Intelek.cz. Do 5. októbra dokonca platí akcia, vďaka ktorej si môžete smartfón zadovážiť s výraznou a tým pádom veľmi lákavou zľavou. K dispozícii je pritom aj verzia bez termokamery, BV6600E, ktorá vás vyjde len na niečo vyše 100 €. Dajte si však pozor, táto ponuka je časovo obmedzená.