Úvod Zariadenia Engwe EP-2 Pro: Špecialista na terénnu jazdu so 120 km dojazdom a...

Engwe EP-2 Pro: Špecialista na terénnu jazdu so 120 km dojazdom a rýchlosťou 45 km/h!

Elektrický bicykel je skvelý do hory aj do mesta. Má dojazd až 120 km!

1

Engwe EP-2 Pro je zaujímavý elektrický bicykel, ktorý zároveň môžete poskladať a pohodlne ho prevážať napríklad v aute. Jeho silnými stránkami sú hlavne objemné pneumatiky, ktoré sa skvele hodia do lesa, na lúku a podobne.

Nepochybne, mnoho ľudí stále pozerá aj na dojazd, maximálnu rýchlosť či dokonca nosnosť. Aj v týchto smeroch je bicykel skvele vybavený. Nosnosť tejto „skladačky“ je až 150 kg, čo je dosť pre väčšinu ľudí.

Engwe EP-2 Pro

🛒 Cena: 888,46 € | 🎟 Kupón: GKB571S | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Bicykel poháňa mohutný 750 W elektromotor schopný bicykel rozbehnúť až na 45 km/h. Elektromotoru dodáva energiu 12,8 Ah batéria, ktorá patrí medzi tie objemnejšie. Aj vďaka tomu výrobca hovorí o čisto elektrickom dojazde až 60 kilometrov, pri asistovanom režime, keď sem-tam zaberiete do pedálov aj vy, až 120 kilometrov. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije len za 5 hodín.

Bicykel disponuje 20-palcovými pneumatikami so šírkou až 4 palce (10 centimetrov), takže báť sa nemusíte ani nerovného, resp. nespevneného povrchu. Po ukončení jazdy môžete bicykel jednoducho zložiť na polovicu a vložiť ho do kufra auta, a tak ho jednoduchšie prevážať.

Vzhľadom na to, že dojazd sa predlžuje podľa toho či pedálujete alebo nie je na mieste spomenúť aj systém prevodov. K dispozícii budete mať 7-rýchlostný systém od SHIMANO. O pohodlie sa stará predné odpruženie a o bezpečnosť kotúčové brzdy vpredu aj vzadu. Súčasťou bicykla je aj palubný počítač, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie ako aktuálnu rýchlosť, stav batérie či dojazd.

Engwe EP-2 Pro bežne stojí až 1 274 €, no vďaka Geekbuying, ktorý ho predáva v európskom sklade, ho môžete mať za 888,46 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón GKB571S. Vzhľadom na to, že je bicykel v EÚ sklade už nedoplácate daň, ani clo. Cena je tak finálna a ako vždy, poštovné je zadarmo. Vybrať si môžete z čiernehosivého alebo oranžového prevedenia.