Úvod Novinky Poznačte si 11. augusta: Samsung ukáže budúcnosť mnohých zariadení!

Poznačte si 11. augusta: Samsung ukáže budúcnosť mnohých zariadení!

0
Spoločnosť Samsung si pre druhý polrok 2021 pripravila niekoľko hardvérových noviniek, o ktorých sa v posledných týždňoch a mesiacoch hojne špekuluje. Predstavené majú byť cez leto, presný dátum konania podujatia Galaxy Unpacked sa dozvedáme až teraz. Pocket-lint informuje, že Galaxy Unpacked podujatie prebehne online formou už budúci mesiac, 11. augusta. Vysielanie by malo začať o 16. hodine nášho času. Dátum pre kórejský web Digital Daily potvrdil priamo predstaviteľ spoločnosti Samsung.
galaxy unpacked
Foto: GSM Arena
Čo všetko výrobca predstaví? Istí si môžeme byť hodinkami Galaxy Watch 4 vo verziách Classic a Active. Hoci ponúknu dobre známy dizajn, dostanú ale výkonnejší hardvér a najmä softvér v podobe One UI Watch postavenom na systéme Wear OS 3 od Google.
galaxy watch 4
Hodinky Galaxy Watch 4 Classic. Foto: Android Headlines
Namiesto stálice Galaxy Note Samsung predstaví skladací model Galaxy Z Fold3, ktorý by mal reprezentovať to najpokrokovejšie z mobilnej divízie výrobcu. Na pódiu sa ocitne aj model Galaxy Z Filp3 – nová generácia štýlovej vyklápačky.
samsung
Vyklápačka Galaxy Z Flip 3. Foto: Giznext
Vlajkové zariadenia budú určite pôsobivé, no zároveň aj drahé. Kto čaká na dostupnejší Galaxy S21 FE, zrejme si počká dlhšie. Kvôli nedostatku polovodičových komponentov mal Samsung jeho premiéru odložiť na neskôr, najbližšie sa skloňuje jeseň, poprípade 4. štvrťrok. Z kategórie nositeľnej elektroniky by sme mali uvidieť aj nové slúchadlá Galaxy Buds 2, ktoré budú dostupné hneď v niekoľkých farbách.