Úvod Zariadenia Monštrá z Číny: Tieto elektrické kolobežky a bicykel sú neskutočné! Objednať sa...

Monštrá z Číny: Tieto elektrické kolobežky a bicykel sú neskutočné! Objednať sa dajú aj zo Slovenska

Hľadáte šikovné riešenie pre dopravu po meste či na výletoch? Máme 3 skvelé tipy.

11

Leto je v plnom prúde a spolu s ním je tu šanca vyraziť na výlet alebo prechádzku. Teploty sa na mnohých miestach vysoko prekročili 30-tku, preto sa čoraz väčší počet ľudí radšej vozí na bicykloch a kolobežkách. Niet sa čomu čudovať, po dlhej zime to padne dobre. Ak by ste chceli zvýšiť nielen komfort jazdy, ale aj užiť si rýchlosť akou sa po meste či prírode presúvate, máme pre vás niekoľko tipov. Konkrétne 2 elektrické kolobežky a jeden elektrický horský bicykel.

BEZIOR S1: Maximálna rýchlosť aj 45 km/h

🛒 Cena: 570,06 € | 🎫 Kupón: GKB673S | 🚚 Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Poháňa ju poriadne výkonný 1 000 W motor, ktorý nemá problém aj s väčšími pasažiermi. Poteší určite aj 50 km dojazd, ktorý zabezpečuje veľká, 13 Ah (48 V) batéria. Kolobežka vďaka kombinácii týchto dvoch súčiastok dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 45 km/h, čo je už celkom slušné číslo.

O pohodlie jazdy sa starajú veľké 10-palcové pneumatiky s dezénom a kotúčovými brzdami. Vďaka nim nebudete mať problém ani na nespevnených cestičkách. Kolobežka sa tak nestratí ani v lese, no problém určite nebude mať ani s cestami a chodníkmi. Prispieva k tomu aj 93 cm rázvor kolies.

Kolobežka má celkovú váhu 30,7 kg, na čo si treba dávať pozor. Pre deti preto nie je vhodná.

Zaujímavosťou je aj to, že kolobežka sa „štartuje“ kľúčikom. Je to systém, ktorý zabezpečí, aby sa povoziť bez vášho dohľadu nemohli deti. Nechýba ani displej zobrazujúci základné informácie ako stav batérie či aktuálnu rýchlosť.

Podobne ako iné kolobežky, aj BEZIOR S1 je skladacia. Veľmi ľahko (podľa toho či ste silní) ju môžete naložiť do auta a voziť ju v kufri.

Dostávame sa k tomu najdôležitejšiemu – cene. BEZIOR S1 momentálne stojí 570,06 €. Túto cenu dosiahnete zadaním kupónu GKB673S v obchode Geekbuying. Ten ju má naskladnenú v EÚ sklade, odkiaľ vám ju pošle bez akýchkoľvek ďalších poplatkov zadarmo až na Slovensko. Príde vám od 3 do 10 dní. Z vlastnej skúsenosti však vieme, že je to bližšie k tým 3 dňom.

BEZIOR S2: Brutálna zábava pre dospelých

🛒 Cena: 915,82 € | 🎫 Kupón: GKB695S | 🚚 Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

BEZIOR S2 poháňa 2 400 W motor (2x 1 200 W), ktorý je schopný vyšplhať sa do stúpania 45 stupňov. Kolobežka zvládne aj nerovný, off-road terén, a to vďaka dvom 11-palcovým pneumatikám, ktoré schovávajú aj kotúčové brzdy.

Dopravný prostriedok váži úctyhodných 41,84 kg. Za vyššiu váhu môže hlavne jeho 21 Ah batéria, ktorá vám ponúka obrovský dojazd a dosť šťavy na toľko výkonu. Z 0 % na 100 % sa nabije za 8 až 12 hodín.

Kolobežka disponuje odolnosťou IP54, má malý displej ukazujúci aktuálnu rýchlosť a dve tlačidlá, pomocou ktorých volíte maximálny výkon. Jedným tlačidlom prepínate výkon medzi „Eco“ a „Turbo“ a druhým zas vypínate alebo zapínate druhý motor.

Vpredu aj vzadu sa nachádzajú dva silné svetlomety, ktoré dokážu jazdcovi poskytnúť dostatočný rozhľad pre čo najbezpečnejšiu jazdu. Na rozdiel od bežných kolobežiek je súčasťou konštrukcie aj odpružené sedadlo.

BEZIOR S2 za bežných okolností stojí 981 €, čitatelia TECHBYTE si ju však môžu kúpiť výrazne lacnejšie. Stačí ak v obchode Geekbuying zadajú kupón GKB695S a cena sa zníži na 915,82 €.

Obchod vám ju doručí z európskeho skladu, zásielku tak nemusíte preclievať a ani nič doplácať. Poštovné je totiž zadarmo.

BEZIOR X500 Pro – horský bicykel s poriadnym výkonom

🛒 Cena: 873,65 € | 🎫 Kupón: GKB731S | 🚚 Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

BEZIOR X500 Pro je štandardne vyzerajúci horský bicykel, ktorý v sebe skrýva veľkú výpomoc pri jazdení cez horské cestičky alebo len klasický presun z bodu A do bodu B. V konštrukcii sa totiž nachádza objemná 10,4 Ah batéria poháňajúca 500 W elektromotor.

Bicykel vám na čisto elektrický pohon ponúkne veľmi slušnú cestovnú rýchlosť až 30 km/h, čo stačí nielen pre mesto, ale aj víkendové vybláznenie v lese alebo parku. Bicykel ponúka vynikajúci dojazd do 100 kilometrov, vďaka čomu na ňom môžete bez starostí jazdiť celý deň.

Vďaka pevnej konštrukcii z hliníka (6061) zvládne bicykel odviezť pasažierov s hmotnosťou do 200 kg, zatiaľ čo jeho 500 W elektromotor zvládne stúpanie až do 30 stupňov. Perfektnou správou je aj to, že batéria uložená v konštrukcii bicykla je odolná voči vode. Nemusíte sa teda báť jazdiť ani vtedy, keď vás prekvapí letná prehánka.

Keď budete potrebovať nabiť batériu, nemusíte k zásuvke ťahať celý bicykel. Batéria sa dá z konštrukcie jednoducho vybrať. Váži približne 3 kg  nabíja sa pomerne rýchlo. Z 0 % na 100 % sa dostane za 4 – 5 hodín.

Súčasťou výbavy bicykla je aj palubný počítač, ktorý vás bude informovať o všetkých podstatných veciach. Nájdete na ňom informácie o stave batérie, o aktuálnej rýchlosti ako aj o počte prejdených kilometrov.

O „prehadzovačku“ sa stará 7-stupňový systém od japonskej spoločnosti SHIMANO, o bezpečnosť zas kotúčové brzdy, ktoré zabezpečujú brzdnú dráhu len 4 metre (z 30 km/h).

BEZIOR X500 Pro si môžete kúpiť už dnes v obchode Geekbuying. Ten vám ho bezpečne zabalí a pošle z európskeho skladu DPD kuriérom. Doma ho tak budete mať do pár dní (väčšinou 2-3) a bez doplácania akýchkoľvek ďalších poplatkov.

V spolupráci s Geekbuying.