Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi opäť ukazuje, v čom je jeho sila: Takéto zariadenie za 41...

Xiaomi opäť ukazuje, v čom je jeho sila: Takéto zariadenie za 41 € sa nevidí často!

Xiaomi opäť posúva hranicu cenovo dostupnej technológie.

0

Xiaomi je firma, ktorá sa často prezentuje ako „ľudová“. Pýta si len toľko, aby bola len mierne zisková, vďaka čomu zákazníci často dostanú zariadenia vynikajúcej kvality za ešte lepšiu cenu. Pekným príkladom tohto zmýšľania je aj vysávač Xiaomi Youpin DEERMA (DX700S). Novinka v portfóliu čínskeho výrobcu už stihla zaujať tisíce ľudí.

Xiaomi Youpin DEERMA

Cena: 41,24 € | Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

Vysávač Youpin DEERMA váži len 2,75 kilogramu, vďaka čomu sa s ním veľmi jednoducho manipuluje. Nejde síce o bezdrôtový vysávač, no to pre niekoho môže byť aj výhodou. Dlhý kábel totiž dokáže motor napájať dostatkom energie pre poháňanie 600 W motora. To je slušný výkon pre všetky potreby domácnosti.

Vysávač meria 260 x 288 x 1 123 milimetrov, je tak skladný a hlavne, ľahko sa s ním manipuluje. Používať sa dá ako klasický tyčový vysávač, zároveň ho však za pár sekúnd môžete premeniť na ručný vysávač.

V balení si okrem samotného prístroja nájdete aj príslušenstvo. Chýbať nebude základná hubica a potom rôzne nadstavce určené pre vysávanie ťažšie dostupných priestorov. Xiaomi vysávač vybavil aj 3-vrstvovou filtráciou vzduchu a nechýba ani systém skladovania „na stojáka,“ ktorý vám doma ušetrí miesto.

Ak by sa vám doma takýto vysávač zišiel, kúpiť si ho môžete v obchode TomTop za 41,24 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo a doplácať nebudete ani žiadne iné poplatky.