Úvod Zariadenia Xiaomi lampa: Ako je možné, že je taká lacná? Šikovní inžinieri prišli...

Xiaomi lampa: Ako je možné, že je taká lacná? Šikovní inžinieri prišli s riešením, ktoré kúpite aj na Slovensku!

Xiaomi prichádza s vynikajúcim produktom, ktorému sa na Slovensku rovná len máločo.

0

Lampa s označením Xiaomi Mijia Lamp Lite ponúka moderný dizajn, tri režimy svietenia s nízkou intenzitou modrého svetla a veľmi nízku cenu. Inžinieri z konštrukcie odobrali to, čo nebolo nutné, a tak sa im podarilo znížiť cenu na 27 €, čo je skutočne parádna vec.

Xiaomi Mijia Lamp Lite

Cena: 27,22 € | Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

Vďaka svojmu modernému dizajnu a jednoduchým líniám sa lampa hodí do každého typu prostredia. Ide o stolovú lampu, ktorú môžete využiť v pracovni alebo kľudne v detskej izbe. Vaši školáci tak vďaka presnému svetlu uvidia naozaj dobre. Vďaka otočnej konštrukcii si ju môžete nastaviť presne tak, ako potrebujete. Cena je však znížená len dočasne a dočasný je aj počet voľných kusov za takúto cenu.

Xiaomi Mijia Lamp Lite
Xiaomi Mijia Lamp Lite

Lampa ponúka svetlo s teplotou 4 000 K a intenzitou 500 lúmenov. V Xiaomi veľmi dobre vedia, že modré svetlo je pre človeka nepríjemné a hlavne môže ovplyvňovať kvalitu spánku, preto ho lampa produkuje úplné minimum.

K dispozícii budete mať aj tri rôzne režimy osvetlenia: nízky, stredný a vysoký. Na plný výkon teda nemusí ísť vždy, čo sa hodí napríklad na večerné čítanie, keď oči nechcete príliš trápiť.

Xiaomi Mijia Lamp Lite
Xiaomi Mijia Lamp Lite

Lampa má maximálnu voľnosť 218 °, pričom otáčať ju môžete o plných 180 °. Ovládanie je riešené dotykovo. Uložené je v malej základni, ktorá sa vďaka svojim útlym rozmerom zmestí takmer všade.

Jednu takúto lampu máme aj u nás v redakcii a ide o naozaj parádny spôsob osvetlenia stolíka. Ak vás zaujala, kúpiť si ju môžete v obchode TomTop, ktorý si za ňu pýta 27,22 €. Obchod vám ju pošle z nemeckého skladu zadarmo. Pri doručení tak nebudete doplácať absolútne nič.