Úvod Zariadenia Xiaomi HIMO Z16: Špičková elektrická kolobežka s dojazdom až 55 km a...

Xiaomi HIMO Z16: Špičková elektrická kolobežka s dojazdom až 55 km a perfektnou cenou!

Jeden z najlepších skladacích bicyklov od Xiaomi je konečne v Európe!

2

Nový elektrický bicykel z dielne inžinierov HIMO (dcérska spoločnosť Xiaomi) sa konečne dostal do Európy. HIMO Z16 je perfektná voľba pre rýchlu prepravu v meste či už do práce alebo školy. Vďaka obchodu CAFAGO ho môžete mať výrazne lacnejšie.

Xiaomi HIMO Z16 je dostupný v niekoľkých farebných prevedeniach. Kúpiť si ho môžete v modrom, žltom, bielom alebo azda najobľúbenejšom sivom prevedení. Z16-tka, ako jej názov napovedá, ponúka 16-palcové pneumatiky, vďaka ktorým si zajazdíte nielen po ulici ale aj po lesných cestičkách či tráve.

Xiaomi HIMO Z16
Xiaomi HIMO Z16

Xiaomi HIMO Z16

🛒 Cena: 487,19 €  | 🚚 Poštovné: Zadarmo (Nemecko)

Bicykel je vyrobený z pevnej zliatiny hliníka, vďaka čomu je ľahučký a zároveň schopný prepraviť ľudí s váhou do 100 kilogramov. Bicykel poháňa 250 W elektromotor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 kilometrov za hodinu.

Xiaomi HIMO Z16
Xiaomi HIMO Z16

Nechýbajú, pochopiteľne, kvalitné brzdy a svetlo vpredu aj vzadu. Keď bicykel poskladáte, stane sa z neho veľmi kompaktný kus prenosného „približovadla“. Aj vďaka tomu ho hravo môžete vziať do výťahu a následne do práce či školy.

Xiaomi HIMO Z16
Xiaomi HIMO Z16

Veľmi atraktívnou vlastnosťou HIMO Z16 je fakt, že je odpružený nielen vpredu, ale aj vzadu. Batéria na plné nabitie zvládne bicykel poháňať na vzdialenosť až 55 kilometrov pri čisto elektrickom pohone. Ak bicyklu pomôžete a sem tam zaberiete aj vy, dosiahnete dojazd až 80 kilometrov. Z 0 % na 100 % sa nabije za 4 až 6 hodín. Nechýba možnosť zakúpiť si náhradnú batériu, aby ste nemuseli čakať.

Xiaomi HIMO Z16
Xiaomi HIMO Z16

Na riadidlách sa nachádza LED displej, ktorý zobrazuje všetky aktuálne informácie, ako napríklad rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, stav batérie či zvolený režim jazdy.

Xiaomi HIMO Z16
Xiaomi HIMO Z16

Xiaomi HIMO Z16 si môžete kúpiť v obchode CAFAGO za špeciálnu cenu 487,19 €. Bicykel je naskladnený v nemeckom sklade, odkiaľ na Slovensko dorazí za pár dní bez doplácania DPH či iných poplatkov. Za doručenie kuriérom vôbec neplatíte.

V spolupráci s CAFAGO.