Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Haylou LS05S: Iné inteligentné hodinky do 50 € by som si...

Xiaomi Haylou LS05S: Iné inteligentné hodinky do 50 € by som si nekúpil!

Ak si vyberáte lacnejšie inteligentné hodinky, neprehliadnite túto fantastickú novinku.

0
Ak hľadáte lacné inteligentné hodinky a rozpočet máte približne 40 eur, práve ste ich našli. S novinkou vyrukoval obľúbený výrobca z Číny – Xiaomi. Spoločnosť predstavila model Haylous LS05S, ktorý je nielen relatívne lacný, ale stále perfektne vybavený. Za 35,69 € totiž dostanete vodotesné inteligentné hodinky s množstvom funkcií, ktoré pri svojej cene skutočne nemajú konkurenciu. Ak si ich navyše kúpite z obchodu TomTop a zvolíte „Duty Free Shipping,“ hodinky vám prídu bez nutnosti platiť poštovné alebo daň.
Foto: Xiaomi

Haylou LS05S: Oplatia sa kúpiť? Jednoznačne

Cena: 35,69 € | Poštovné: Zadarmo (Duty Free Shipping) Ak by som mal na inteligentné hodinky rozpočet okolo 50 €, ani by som nerozmýšľal. Haylou LS05S totiž predstavujú jeden z najlepších pomerov ceny/výkonu/funkcií aký sme doteraz pri hodinkách videli. Hodinky pôsobia športovo, no zároveň dostatočne robustne na to, aby sa „nerozsypali“ po pár mesiacoch používania. Hlavnou výhodou hodiniek je ich 1,28-palcový dotykový TFT displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov. Vďaka nemu tak budete mať pohodlný a hlavne rýchly prístup ku všetkým nastaveniam a prehľadom vašej aktivity. Odolná konštrukcia disponuje certifikáciou IP68, čo znamená, že hodinky vydržia aj úplné ponorenie do sladkej vody. Výrobca do ponuky športov, ktoré sú hodinky schopné sledovať síce nezaradil plávanie, no myslel aspoň na športy, pri ktorých môžete prísť do styku s vodou. Máme na mysli napríklad veslovanie.
Foto: Xiaomi

Podrobné monitorovanie

Okrem 24-hodinového monitorovania srdcového tepu a merania kvality spánku sa v ponuke nachádzajú aj viaceré ďalšie funkcie merajúce váš stav. Hodinky vás napríklad upozornia na príliš dlhé zotrvanie v jednej polohe (hodí sa pri kancelárskych prácach) a počas dňa vám budú počítať počet prejdených krokov. Haylous LS05S majú bohatú výbavu aj čo sa športových aktivít týka. Rozumejú si s 12-timi športami. Podporujú režim behu (aj na bežeckom páse), jogu, lezenie, futbal, cyklistiku a mnohé ďalšie. Pri bežnom používaní by vám hodinky mali vydržať až 15 dní na jedno nabitie. To je naozaj slušný výsledok. Dobrou správou je aj to, že môžete mať zapnuté neustále meranie srdcového tepu a dosiahnuť rovnaký výsledok. Ak vás zaujali, kúpiť si ich môžete v obchode TomTop, kde sú dočasne v zľave. Namiesto 78 € aktuálne stoja len 35,69 €.