Predajca Mobilonline pôsobí na slovenskom trhu už neuveriteľných 20 rokov. V súčasnosti má na Slovensku vyše 50 kamenných predajní a samozrejme aj e-shop, v ktorých nájdete všetko, čo pre svoj smartfón potrebujete.

Jezameraný predovšetkým na predaj a výkup mobilných telefónov, ale aj na predaj produktov z najširšieho sortimentu príslušenstva na slovenskom trhu. Vedeli ste však, že si v predajniach Mobilonline už môžete vybaviť aj novú SIM kartu či paušál od mobilného operátora 4ka?

Predajca Mobilonline a mobilnýoperátor 4ka predstavujú silné vzájomné partnerstvo, ktoré trvá už od roku 2018. Na hodnote tohto spojenia pridáva najmä profesionalita a technické znalosti personálu Mobilonline, ktorý nájdete v každej predajni. Vďaka svojim vedomostiam a skúsenostiam tak dokážu zákazníkovi službu nielen predať, ale v prípade potreby aj poradiť s výberom či nastaveniami, čo je pridaná hodnota nielen pre zákazníkov, ale určite aj pre mobilného operátora.

Najmladší mobilný operátor 4ka je okrem svojich výhodných cenových ponúk známy aj tým, že nemá vlastné predajne, v ktorých by ste vybavili všetko potrebné. Spočiatku ste tak mohli služieb 4ky využiť na pobočkách Slovenskej pošty alebo online. V súčasnosti si však môžete vybaviť svoju novú 4ka SIM kartu, hlasové a dátové paušály už od 5 eur / 30 dní alebo dobiť kredit aj vo viac ako 50 predajniach Mobilonline na Slovensku. Len nedávno pribudli do ponuky aj telefóny na paušál, ktoré predstavujú veľké lákadlo nielen pre nových, ale aj verných zákazníkov. Zoznam všetkých 53 predajní nájdete na tejto adrese.

„Spolupráca s mobilným operátorom 4ka nám priniesla hneď niekoľko výhod. Medzi tie hlavné by som zaradil začlenenie nových skupín zákazníkov, ktorí vyhľadávajú služby a produkty mobilného operátora, a rozšírenie nášho produktového portfólia o ponuku dát a volaní za veľmi výhodných podmienok,“ hodnotí doterajšiu spoluprácu s mobilným operátorom 4ka Milan Kovalančík, majiteľ Mobilonline.

Úzka spolupráca medzi predajcom a mobilným operátorom prináša množstvo výhod pre obe strany, ktoré si vzájomnú spoluprácu cenia a pochvaľujú: „Stratégia spojiť sa s Mobilonline sa ukázala ako správny krok. Synergie predaja dávajú obom firmám väčšiu stabilitu, nielen v období pred korona krízou, ale aj počas pandémie, pretože zákazník na jednom mieste dokáže vybaviť všetko. Môžeme povedať, že ide o tzv. one stop shop, kde si vie zákazník na jednom mieste kúpiť mobilný telefón, dokúpiť akékoľvek príslušenstvo pre mobilné zariadenie, vybaviť servis, ale hlavne, zriadiť si mobilné služby 4ky. Spojením týchto parametrov vzniká WIN-WIN-WIN riešenie ktoré sa objaví len veľmi vzácne,” hovorí o spolupráci Ján Mrva, obchodný riaditeľ SWAN Mobile.

4ka

Čo spolupráca Mobilonline a 4ky prinesie v budúcnosti?

Aktuálna ponuka mobilného operátora 4ka obsahuje 18 mobilných telefónov rôznych renomovaných výrobcov vrátane Apple, Huawei či Samsung. Mobilonline a 4ka plánujú do budúcna rozšíriť portfólio telefónov na paušál o nové a zaujímavé modely, aby ich spoločná ponuka mohla osloviť čo najširšiu skupinu zákazníkov. Je tu takisto možnosť, že si budete môcť v budúcnosti objednať služby mobilného operátora 4ka ešte jednoduchšie – online, priamo cez web Mobilonline.sk.

„V predchádzajúcom roku sme spolu s partnerom pilotne spustili novinku v podobe predaja postpaidových služieb. Tento predaj je ešte stále v pilote, no po vylepšení viacerých detailov, plánujeme službu vo väčšej miere spropagovať. V minulom roku sa nám spoločne podarilo obslúžiť službami 4ky viac ako 70 tisíc zákazníkov, čo považujeme za naozajstný znak vynikajúcej spolupráce,” dopĺňa Ján Mrva.