Úvod Výrobcovia Xiaomi Jeden z TOP modelov Xiaomi vysávačov je vo fantastickej akcii: Kúpite ho...

Jeden z TOP modelov Xiaomi vysávačov je vo fantastickej akcii: Kúpite ho už za 209 €!

Xiaomi má v portóliu niekoľko extrémne podarených kúskov. Tento konkrétny model patrí medzi najlepšie.

1

Automatický robotický vysávač Mijia 1S je šikovným pomocníkom v každej domácnosti. Hlavne teda pre ľudí, ktorým na upratovanie neostáva žiaden čas. Vylepšený Xiaomi Mijia 1S je už dostupný z EÚ skladu za vynikajúcu cenu. Čítajte ďalej.

Nový Xiaomi Mijia 1S je vylepšenou verziou známeho Xiaomi Robot Vacuum Cleaner, teda prvej verzie robotického vysávaču od Xiaomi, ktorá na Slovensku zožala obrovský úspech. V čom teda došlo k vylepšeniam? Azda v každom smere.

Xiaomi Mijia 1S

Cena: 209,00 € | Kupón: MIJIA1SDE

Vysávač po novom používa umelú inteligenciu, aby sa zorientoval v priestore. Jeho senzory dokážu zistiť, do ktorej miestnosti ste vysávač priniesli letmým pohľadom na to, ako vyzerajú dvere. Môže za to jeho LDS senzor, ktorý každú sekundu vytvorí päť 360-stupňových obrázkov.

Vysávač je vybavený motorom so sacím výkonom 2 000 Pa, ktorý v spolupráci s 5 200 mAh batériou dokáže fungovať 3 hodiny. Samozrejmosťou sú samozrejme aj inteligentné funkcie ako automatické naplánovanie vysávania vďaka algoritmu SLAM.

Osobne sa mi veľmi páči funkcia, pri ktorej sa vysávač po poklese batérie na 20 % vráti na základňu, kde počká na nabitie na 80 %. Potom opäť pokračuje vo vysávaní presne tam, kde prestal.

Ak vám takéto šikovné príslušenstvo doma chýba, teraz môže byť ten pravý čas to napraviť. Novinku kúpite za 209,00 € z nemeckého skladu. V obchode Geekbuying stačí zadať zľavový kupón MIJIA1SDE.

V spolupráci s Geekbuying.