Úvod Výrobcovia Xiaomi Ultraľahký mop Xiaomi Deerma stojí len 29 €, zamilovali si ho tisíce...

Ultraľahký mop Xiaomi Deerma stojí len 29 €, zamilovali si ho tisíce ľudí!

Ultraľahký mop od Xiaomi je aktuálne vo veľkej zľave.

7

Xiaomi je výrobca, ktorý sa okrem smartfónov či tabletov zameriava aj na zariadenie určené pre domácnosť. Dnes vám ukážeme jedno z najlacnejších zariadení, aké momentálne firma predáva. Volá sa Xiaomi Deerma Mop, ktorý v aktuálnej akcii na CAFAGO stojí len 28,99 €.

Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900

Cena: 28,99 € | Poštovné: Zadarmo (EÚ sklad)

Samotný mop patrí medzi tie jednoduchšie zariadenia. Nemusíte ho nabíjať, nemá Wi-Fi a ani žiadne iné „smart“ funkcie. Užitočný však v domácnosti bude o to viac. Na fungovanie mu totiž stačí voda, ktorú stačí naliať do 280 ml nádržky. To vám podľa Xiaomi vystačí na umytie priestoru o rozlohe 100 metrov štvorcových.

Mop dokáže vodu rozprašovať až do vzdialenosti 110 cm pred seba. Okrem toho je mop extrémne ľahký, a tak prácu s ním zvládnu aj starší či mladší ľudia. Mop je tiež poriadne flexibilný. Do bokov ponúka ohybnosť až 140 stupňov, dozadu až 90 stupňov, vďaka čomu sa hravo dostanete aj do ťažko prístupných miest.

Okrem zmývania mop slúži aj ako zametač. Jedným pohybom tak zozbierate nielen uvoľnené nečistoty, ale aj odstránite prach, škvrny alebo čokoľvek iné, čo treba pozmývať. V balení si nájdete aj handričku z uhlíkového mikrovlákna, ktorú Xiaomi starostlivo vybral tak, aby sa hodila na rôzne typy podláh.

Mop je momentálne vo výraznej zľave. Kúpite ho už za 28,99 €. Obchod CAFAGO vám ho pošle zadarmo z nemeckého skladu. To znamená, že pri doručení, ktoré trvá len niekoľko dní, nebudete doplácať žiadne ďalšie poplatky.

V spolupráci s CAFAGO.