Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi ROIDMI EVE Plus: Absolútna novinka sa dostáva na Slovensko za bezkonkurenčnú...

Xiaomi ROIDMI EVE Plus: Absolútna novinka sa dostáva na Slovensko za bezkonkurenčnú cenu!

Xiaomi ROIDMI EVE Plus je dôkazom toho, že za kvalitu a moderné riešenia nemusíte platiť prémiové sumy.

7

Ľudia doma aj naďalej trávia viac času, než bolo pred pandémiou zvykom. Dôkladné udržovanie čistoty a poriadku je preto veľmi dôležité. Našťastie žijeme v roku 2021 a preto sa môžeme spoľahnúť na rôzne technologické riešenia. Medzi jedno z najobľúbenejších patrí robotický vysávač. Pekným príkladom spojenia šikovnosti a dobrej ceny je novinka – Xiaomi ROIDME EVE Plus.

Xiaomi ROIDMI EVE Plus

Cena: 353,34 € | Kupón: ROIDMIEVE | Poštovné: Zadarmo (CZ sklad)

Šikovný vysávač od Xiaomi ponúka bohaté funkcie, na ktoré si veľmi ľahko zvyká. Okrem vysávania vám napríklad podlahu aj pozmýva. Pýši sa aj extrémne vysokým sacím výkonom, až 2 700 Pa, vďaka čomu dokáže nielen z podlahy, ale aj kobercov vysať nečistoty a hlavne alergény. Tie počas vysávania filtruje pomocou vstavaného filtra schopného zachytiť viac ako 99 % všetkých mikročastíc.

Pochopiteľne, k inteligentnému vysávaču patrí aj inteligentná aplikácia a tú ROIDME EVE ponúka. Okrem klasických tlačidiel priamo na vysávači môžete vysávač ovládať cez aplikáciu Mi Home, v ktorej nájdete všetko, od zvolenia miestnosti, ktorú má povysávať alebo pozmývať, až po nastavenie sacieho výkonu či presného plánu, kedy má začať a kedy zas skončiť.

Vysávač vnútri skrýva objemnú 5 200 mAh batériu, vďaka ktorej dokáže nepretržite vysávať 2,5 hodiny. To pri ideálnych podmienkach znamená povysávanú plochu o rozmere 250 metrov štvorcových. Vďaka mohutným kolieskam si poradí aj s prekážkami do výšky až 2 cm. Žiaden prah mu tak nebude robiť problémy. Súčasťou výbavy sú samozrejme rôzne senzory, ktoré monitorujú jeho pohyb a chránia ho pred tým, aby si sám ublížil.

Zabudnúť by sa nemalo ani na ďalšie vylepšenie, ktoré patrí medzi tie najväčšie – dokovaciu stanicu. Tá totiž po novom ponúka nielen nabíjanie, ale aj automatické vyprázdňovanie nádobky na nečistoty. Má kapacitu 3 litre a Xiaomi tvrdí, že preto vystačí na uskladnenie až 30 denných vysávaní. Ak sa vám každý deň nechce vysypávať odpad, toto môže byť to pravé riešenie pre vás.

Xiaomi ROIDMI EVE Plus si môžete kúpiť na webe Geekbuying za akciovú cenu 353,34 €. Stačí pritom zadať kupón ROIDMIEVE. Jeho bežná cena je takmer o 100 € vyššia, preto sa táto akcia oplatí využiť.

V spolupráci s Geekbuying.