Úvod Zaujímavosti Paperang P2: Táto vychytávka je perfektným darčekom pre kohokoľvek!

Paperang P2: Táto vychytávka je perfektným darčekom pre kohokoľvek!

Vytlačenie si fotky či nálepky ešte nebolo jednoduchšie. Táto vychytávka vás nadchne.

0

Doba, keď sme si dávali vyvolávať fotky pravidelne, inak sme o ne prišli alebo ich vôbec neuvideli, je dávno preč. Dnes sa však vracia fenomén tlačenia fotiek so zariadeniami ako Fujifilm Instax alebo Paperang P2, o ktorom je dnešný článok.

Paperang P2: Vrecková tlačiareň

Cena: od 36,39 € | Poštovné: Zadarmo z CZ skladu

Paperang P2 je v tomto absolútne flexibilné zariadenie. Nielen, že dokáže tlačiť na klasický papier, problém mu nerobí ani tlačenie na lepiaci papier, vďaka čomu si môžete vyrobiť samolepku prakticky kdekoľvek. Vďaka malým rozmerom sa vám hravo zmestí do batohu alebo väčšieho vrecka, takže ju vždy budete mať pri sebe.

Veľkou výhodou je fakt, že súčasťou zariadenia je aj vstavaná batéria o kapacite 1 000 mAh, ktorá vystačí na vytlačenie mnohých fotiek či čohokoľvek, čo vám napadne.

Obsluha tlačiarne je veľmi jednoduchá. Pre výmenu papiera ju stačí otvoriť, vymeniť klasický papier za lepiaci a v momente môžete tlačiť samolepky s jemnosťou až 300 dpi. To je na bežné použitie dosť.

Paperang P2

Obrázky do nej dostanete pomocou aplikácie. Tlačiareň Paperang P2 má totiž vlastnú aplikáciu, ktorá spolupracuje nielen s Android, ale aj iOS zariadeniami. O kvalite tlačiarne svedčia mnohé 5-hviezdičkové hodnotenia priamo na Aliexpresse. Ľudia chvália hlavne rýchle poštovné a samozrejme aj samotnú kvalitu produktu a tlače.

Paperang P2 si môžete kúpiť na spomínanom Aliexpresse za cenu od 36,39 € (jedno balenie  papiera). Ak by ste chceli papierov viac, musíte si priplatiť ďalšie 3 €, čo zas nie je nič hrozné.

Vybrať si môžete z bieleho, zeleného a ružového prevedenia. Dostupné sú v českom sklade. To v praxi znamená, že vám domov príde v priebehu niekoľkých dní a navyše nemusíte doplácať žiadne ďalšie poplatky.