Špeciálnu akciu s názvom Color Friday, v rámci ktorej máte príležitosť získať spotrebiče za výhodnejšiu cenu, spustila značka Samsung. Zahrnuté sú v nej všetky produkty, ktoré u nás firma predáva – televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, mikrovlnné rúry, varné dosky, rúry, umývačky riadu, vysávače, smartfóny, tablety, nositeľnú elektroniku, ale aj monitory, pamäťové karty a SSD disky.

Color Friday: Zľava 25 alebo 50 %

Podmienkou využitia akcie Color Friday je nákup dvoch alebo troch rozdielnych produktov. Ak kúpite akékoľvek 2 produkty, na lacnejší z dvojice dostanete 25 % zľavu. Pri kúpe 3 rozdielnych produktov získate na druhý lacnejší 25 % zľavu a na tretí najlacnejší 50 % zľavu. Je úplne na vás, akú kombináciu produktov si zvolíte.

Príklad výpočtu výslednej ceny pri nákupe troch rozličných produktov s odlišnou cenou:

Do nákupného košíka ste vložili televízor The Sero s cenou 1 319 EUR, 9 kg QuickDrive parnú práčku WW90T734DBH/S7 s cenou 729 EUR (zľava 25 % – výsledná cena 546,75 EUR) a tyčový vysávač Jet 70™ za 459 EUR (zľava 50 % – výsledná cena 229,50 EUR). Za nákup všetkých troch produktov tak zaplatíte 2 095,25 EUR, kedy získate celkovú zľavu 411,75 EUR a tá bude rovnomerne rozpočítaná medzi všetky produkty objednávky. Akcia platí až do nedele 14. marca alebo do vypredania zásob v oficiálnom internetovom obchode samsung.sk. Podrobné pravidlá akcie sú k dispozícii na stránke Color Friday, kde sa po výbere produktov zobrazia jednotlivé zľavy. Akciu nemôžete kombinovať s inými akčnými ponukami či zľavami a uplatní sa len pri nákupe dvoch alebo troch odlišných produktov. Zľavu nie je možné uplatniť pri nákupe viacerých rovnakých produktov. Rôzne farebné varianty produktov sa nepovažujú za odlišné produkty.

Pokračuje aj Galaxy Week

Pokiaľ si počas Galaxy Week kúpite nové zariadenie z radu Galaxy Note20Galaxy Z Fold2 5G alebo Galaxy Z Flip 5G, dostanete k nákupu bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v akomkoľvek farebnom prevedení ako bonus. Bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live ponúkajú jedinečný dizajn, ktorý sa snúbi s komfortom a čistým zvukom. Sú vybavené 11 mm wooferom, ktorý zabezpečuje dunivé basy, a 6,5 mm tweeterom s minimálnym skreslením. Galaxy Buds Live sú vybavené aktívnym rušením hluku (ANC), ktoré odfiltruje rušivé zvuky okolia a vy sa budete môcť sústrediť na prácu alebo si len v pokoji užiť svoju obľúbenú skladbu. Akcia Galaxy Week končí 14. marca.

Vymeňte starý za nový

Samsung však pripravil aj špeciálnu bonusovú kampaň „Vymeňte starý za nový“, ktorú môžete využiť do 30. apríla 2021 a získať smartfón zo série Galaxy S21 5G výhodnejšie. A čo môžete získať kúpou nového Galaxy S21 5G a odpredajom svojho starého smartfónu?
  1. Variabilnú výkupnú cenu za staré zariadenie.
  2. Bonus za predaj vybraného starého zariadenia až 200 €.
  3. Bonus 100 € za kúpu zariadenia série Galaxy S21 5G.
  4. Získať novú sériu Galaxy S21 5G už od 219 €.
Kompletné pravidlá získania výkupného bonusu vrátane vykupovaných modelov Samsung nájdete na internetovej stránke www.novysamsung.sk. Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.