Úvod Zariadenia Najlepší pomocník? Absolútna novinka na trhu láme rekordy, za túto cenu je...

Najlepší pomocník? Absolútna novinka na trhu láme rekordy, za túto cenu je bezkonkurenčný!

Nový robotický vysávač predstavuje jeden z najlepších pomerov ceny a výkonu.

0

Ak doma neradi vysávate, čomu sa nebude čudovať asi nikto, možno ste už rozmýšľali o tom, že si kúpite robotického pomocníka, ktorý to spraví za vás. Jeden taký momentálne prichádza na trh. Volá sa Dreame D9, dokáže vysávať a okrem toho dokonca aj zmývať.

Novinka je zaujímavá hlavne vďaka tomu, že pochádza z dielne Dreame, spoločnosti, ktorú priamo podporuje Xiaomi. Robotický vysávač je vybavený mnohými funkciami a senzormi, ktoré mu pomáhajú orientovať sa v priestore a celý byt či dom povysávať čo najefektívnejšie.

Vysávač disponuje LDS LIDAR laserom a novým SLAM algoritmom, ktoré robotickému vysávaču umožňujú „vidieť,“ a tak presne vie, kde už bol a kam má ísť.

Dreame D9

Dreame D9 a jeho pokrokové funkcie

Zariadenie dosahuje sací výkon až 3 000 Pa, čo je dostatočný výkon aj na povysávanie kobercov alebo iných plôch. Vysávač dokáže automaticky zistiť, že sa práve nachádza na koberci, a tam automaticky zvýši výkon. Nemusíte to tak robiť za neho. Dreame D9 môže fungovať v dvoch režimoch – ako vysávač alebo v režime vysávania aj zmývania, na ktoré mu slúži 270 ml nádrž na vodu.

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je dreame-d9-5.jpg

K efektívnemu čisteniu mu pomáha až 13 rôznych senzorov, ktoré prešli náročnými testami. V nich výrobca zistil, že pri systéme LDS spoločnosť môže garantovať až vyše 90 000 minút životnosti (1 500 hodín) a tiež napríklad to, že kolieska môžu na prah alebo inú prekážku naraziť aj viac ako 100 000 krát.

Súčasťou je aplikácia aj pokrokový filter

Súčasťou Dreame D9 je aj pokrokový filter, ktorý je schopný odchytiť až 99,7 % všetkých mikroskopických častíc do veľkosti 0,3 mikróna. No a čo sa výdrže na jedno nabitie týka, 5 200 mAh batéria je schopná robota poháňať na čas dosť dlhý na to, aby povysával plochu až 250 metrov štvorcových. To by malo postačiť pre potreby drvivej väčšiny slovenských domácností.

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je dreame-D9.jpg

Súčasťou používania novinky je samozrejme aplikácia, v ktorej vysávaču môžete nastaviť presné miesta, kde má vysávať ako aj to, pri akom výkone to má robiť. Okrem toho v nej uvidíte zostávajúcu batériupôdorys vášho bytu, ktorý vidí samotné zariadenie.

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je t20.jpg

Ak vás Dreame D9 zaujal, kúpiť si ho môžete za 288 € v obchode Geekbuying. Stačí použiť kupón DREAMED9. Ak by ste k nemu potrebovali bezdrôtového pomocníka, odporúčame zvážiť model Dreame T20. Tento tyčový vysávač má všetky moderné funkcie, dlhú výdrž batérie, vysoký výkon a schopnosť odfiltrovať 99,97 % mikroskopických častíc. Kúpite ho tiež v obchode Geekbuying, s kupónom DREAMET20 dokonca o niečo lacnejšie – za 277,19 €.

V spolupráci s Geekbuying.