Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi SmartMi 1S je inteligentný ohrievač, ktorý zohreje každého. Jeho cena prvýkrát...

Xiaomi SmartMi 1S je inteligentný ohrievač, ktorý zohreje každého. Jeho cena prvýkrát klesla pod 100 €!

Xiaomi rozširuje portfólio o šikovný ohrievač, ktorý zahreje v najmrazivejšom počasí.

1

Xiaomi minulý rok rozšíril svoje portfólio o ďalší produkt spadajúci do kategórie smart domácnosti. Po horúcich letných dňoch, pri ktorých nám skôr pomáhali ventilátory sme sa relatívne rýchlo presunuli do zimných mesiacov, počas ktorých oceníme viac tepla. Postarať sa o to môže aj šikovný elektrický ohrievač SmartMi vybavený inteligentnými funkciami.

Xiaomi SmartMi ohrievač

Cena: 93,49 € |  Poštovné: Zadarmo

Populárny výrobca už niekoľko rokov vyrába zariadenia, ktoré si obľúbili milióny ľudí po celom svete. Sú dizajnovo pekné, jednoducho sa ovládajú a hlavne sú kvalitné. Pri potulkách internetom nás zaujal ohrievač Xiaomi SmartMi, ktorý sa hodí hlavne do moderných domácností. Oplýva totiž inteligentnými funkciami, dá sa prepojiť s telefónom a má dosť výkonu na zohriatie bežnej miestnosti.

Každý z nás má v rodine niekoho, kto má namiesto rúk či nôh cencúle. Niekedy na poriadne zahriatie pritom nestačí ani vykurovací výkon radiátorov.

SmartMi od Xiaomi je postavený tak, aby bol odolný. Pýši sa napríklad IPX4 certifikáciou, používať ho tak môžete napríklad v kúpeľni. Aj napriek tomu, že ohrievač môžete ovládať cez aplikáciu, nechýba ani ovládací panel priamo na ohrievači.

Nastaviť tak môžete čokoľvek od teploty až po dobu, po ktorú má ostať zapnutý. Ohrievač vám okrem toho povie, aká teplota je v miestnosti a akú vlhkosť vzduchu nameral. Nastaviť si môžete aj vami zvolenú teplotu v izbe a keď ju ohrievač dosiahne, automaticky sa vypne. Po vychladnutí miestnosti sa opakovane zapne aby ju udržiaval konštantnú.

Ohrievač má výkon 2 200 W a vnútri skrýva hliníkové pláty, ktoré spolu poskytujú plochu až 4 600 cm2, cez ktoré sa teplo môže šíriť do okolia. Xiaomi uvádza, že najlepšie výsledky s ohrievačom dosiahnete v miestnosti o rozmere 10 – 15 metrov štvorcových, no fungovať bude prakticky kdekoľvek.

Ak by ste takýto inteligentný ohrievač v mrazivom počasí ocenili aj u vás doma, kúpiť si ho môžete za 93,49 €. Obchod CAFAGO ho posiela z nemeckého skladu, preto nebudete doplácať žiadne ďalšie poplatky.

V spolupráci s CAFAGO.