Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Redmi 1A: Extrémne lacný monitor od Xiaomi s tenučkými rámčekmi je...

Xiaomi Redmi 1A: Extrémne lacný monitor od Xiaomi s tenučkými rámčekmi je ideálnym darčekom!

Xiaomi opäť šokuje s perfektným produktom za ešte lepšiu cenu.

1

Xiaomi pokračuje vo výrobe čoraz väčšieho počtu rôznych zariadení. Medzi novinkami sa nedávno objavil aj nový, cenovo dostupný monitor s označením Redmi 1A. Zaujímavý je hneď kvôli niekoľkým vlastnostiam.

Xiaomi Redmi 1A

Cena: 118,99 € | Poštovné: Zadarmo (EÚ Express)

Monitor Xiaomi Redmi 1A nie je určený pre náročných zákazníkov. Má totiž len Full HD rozlíšenie, ktoré však hravo vystačí či už na prácu, tak aj na hranie. Jeho uhlopriečka tiež nebude trhať rekordy. Pri 23,8 palcoch ide o ideálny kúsok do kancelárií alebo na základné hry.

Xiaomi Redmi 1A
Xiaomi Redmi 1A

Čo však ohúri je jeho cena len 118,99 € alebo fakt, že nejde o nudný obdĺžnik. Ako už býva pri Xiaomi zvykom, pohrali sa s celkovým dizajnom a aj pri lacnejšom modeli sa môžete spoľahnúť na tenučké rámčeky. Vďaka tomu monitor pôsobí modernejšie a prakticky ladení zákazníci možno ocenia aj to, že zaberie menej miesta.

23,8-palcový IPS panel má teda rozlíšenie 1 920 x 1 080 pixelov, kontrast 1000:1 a pozorovací uhol až 178 stupňov. Nejde o herný monitor, preto sa budete musieť uspokojiť so 60 Hz obnovovacou frekvenciou a odozvou 6 ms.

Xiaomi Redmi 1A
Xiaomi Redmi 1A

Čo sa konektivity týka, tam Xiaomi siahol po jednom HDMI a jednom VGA porte. Hodí sa teda nielen k novším, ale aj ku starším systémom.

Samotný monitor meria 53,92 x 18,12 x 41,95 centimetra a váži 2,7 kg. Hrubý je len 7,3 mm, vďaka čomu hravo zapadne aj do menších priestorov. Skvele sa hodí aj ako sekundárny monitor k vášmu hlavnému monitoru.

Monitor Xiaomi Redmi 1A si môžete kúpiť v obchode CAFAGO, ktorý ho momentálne predáva za 118,99 €. Expresné doručenie na Slovensko kuriérom (z EÚ skladu) je zadarmo. Doplácať nebudete žiadne poplatky.

V spolupráci s CAFAGO.