Úvod Novinky TIP: Uvažujete o elektrickej kolobežke? Porovnajte si aktuálne ceny TOP 6 modelov

TIP: Uvažujete o elektrickej kolobežke? Porovnajte si aktuálne ceny TOP 6 modelov

6

Rýchly a časovo nenáročný presun po meste je jedna z dôležitých súčastí nášho života. Dostupné spôsoby prepravy dnes však nemusia vyhovovať každému. Hľadať miesto na parkovanie alebo čakať a tlačiť sa v MHD patrí k tým menej obľúbeným aktivitám každého z nás.

Trendom mestskej mobility sú dnes elektrické kolobežky. Ponúkajú skladný, efektívny a ekologický spôsob prepravy kamkoľvek potrebujete. Pozrite si výber tých najzaujímavejších kúskov z Pricemanie, z ktorých si určite vyberiete pomocníka, ktorý vám ušetrí čas a v neposlednom rade aj financie. 

Cenovo dostupný: Denver SCO-65220

Doprajte si zábavu, ktorú elektrická kolobežka prináša. Ak nechcete veľa investovať, Denver SCO-65220 je ideálna voľba. Ide o základný model, ktorý zvládne všetko podstatné, za priaznivú cenu.

Jeho dojazd je 12 km na jedno nabitie, takže sa hodí skôr na kratšie cesty. Batériu nabijete za 2 až 3 hodiny. Maximálna rýchlosť je 20 km/h. Ideálny je na jazdu po rovine, kde naplno ukáže, čo v ňom je. Skladacia konštrukcia vám uľahčí presun a zvýši tak vašu mobilitu na maximum. Kolobežka je vybavená multifunkčným displejom, ktorý zobrazuje aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť a indikátor nabíjania batérie.

Skvelý pomer ceny a výkonu: Xiaomi Mi Scooter

Pri značke Xiaomi vsadíte na istotu, že za svoje peniaze dostanete kvalitný výrobok so skvelými parametrami. Xiaomi Mi Scooter ponúka dojazd 20 – 25 km vďaka originálnym LG batériám. Kolobežku nabijete približne za 5 hodín.

Jej maximálna rýchlosť je 25 km/h. Pre jej plynulý a pozvoľný rozjazd je výbornou voľbou pre začiatočníkov. Kolobežka je skladateľná a ľahko prenosná. Vďaka inovatívnemu systému rekuperácie dobíja batériu pri brzdení. Vďaka aplikácii pre Android a iOS jednoducho aktualizujete firmware a získate užitočné štatistiky o vašej jazde. 

Pre najnáročnejších: Bluetouch BT800

Výrobca Bluetouch je popredným výrobcom kvalitných a odolných zariadení. Model BT800 je jeho vlajkovou loďou. Veľkokapacitná batéria zaisťuje dojazd až 60 km na jedno nabitie. Maximálna rýchlosť je až 50 km/h.

O pohodlnú jazdu cez mesto sa postará tempomat a odpružené desaťpalcové kolesá Kolobežka je vybavená predným aj zadným LED osvetlením, vďaka čomu na nej budete dostatočne viditeľný. Multifunkčný displej vám poskytne všetky dôležité informácie o aktuálnej rýchlosti, stave batérie alebo prejdenej vzdialenosti.

Na výlety: Bluetouch BT500

S modelom BT500 sa nemusíte obmedziť len na spoznávanie mesta. Spoznávať môžete aj prírodu okolo neho. Umožňujú to najmä kotúčové brzdy a nafukovacie kolesá, ktoré sú vhodné aj na nespevnené cesty.

Svoje okolie si vychutnáte plnými dúškami vďaka tempomatu. S dojazdom 60 km na jedno nabitie si môžete užívať okolie vášho mesta bez starostí. Skladateľná konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, čiže kolobežka je ľahká jej prenos je tak ešte jednoduchší. Vysoký výkon motora umožní aj svižnú jazdu do kopca.

Dlhý dojazd: Ninebot Kickscooter Max G30

Vyberte sa na dlhé výlety s kolobežkou Ninebot Kickscooter Max G30. Jej kapacita batérie postačí na dojazd až 65 km. Vďaka integrovanej rýchlo nabíjačke, s výkonom až 3A, a sekundárnym konektorom, ku ktorému pripojíte externú nabíjačku, sa kapacitou batérie zaoberať skutočne nemusíte.

Jej maximálna rýchlosť je 25 km/h. Vybavená je inovatívnym bezkontaktným elektromotorom, ktorý hravo zvládne aj 20 stupňové stúpania. Vybavená je predným, zadným a brzdovým LED svetlom. Rekuperačnou technológiou dobíja batériu pri brzdení alebo jazdou z kopca. 

Náš tip: Xiaomi Mi Scooter Pro

Pro verzia obľúbeného Xiaomi Mi Scooter je vyrobená z leteckého hliníka, vďaka čomu je nesmierne ľahká a prenosná. Zložíte ju iba za 3 sekundy. Jej dojazd je 45 km s maximálnou rýchlosťou 25 km/h.

Minimalistický dizajn lahodí oku a vďaka smart aplikácii, pre operačné systémy Android a iOS, môžete sledovať stav batérie, ako aj zaujímavé štatistiky o vašej jazde.