Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi opäť prekvapuje: Má inteligentné riešenie na studenú zimu!

Xiaomi opäť prekvapuje: Má inteligentné riešenie na studenú zimu!

Modernejšie môžu byť všetky spotrebiče. Pekným príkladom je ohrievač Xiaomi SmartMi.

0

Xiaomi minulý rok rozšíril svoje portfólio o ďalší produkt spadajúci do kategórie smart domácnosti. Po horúcich letných dňoch, pri ktorých nám skôr pomáhali ventilátory sme sa relatívne rýchlo presunuli do zimných mesiacov, počas ktorých oceníme viac tepla. Postarať sa o to môže aj šikovný elektrický ohrievač SmartMi vybavený inteligentnými funkciami.

Xiaomi SmartMi ohrievač

Cena: 99,99 € | Kupón: VNshCJ7a | Poštovné: 12,05 € (EÚ)

Populárny výrobca už niekoľko rokov vyrába zariadenia, ktoré si obľúbili milióny ľudí po celom svete. Sú dizajnovo pekné, jednoducho sa ovládajú a hlavne sú kvalitné. Pri potulkách internetom nás zaujal ohrievač Xiaomi SmartMi, ktorý sa hodí hlavne do moderných domácností. Oplýva totiž inteligentnými funkciami, dá sa prepojiť s telefónom a má dosť výkonu na zohriatie bežnej miestnosti.

Xiaomi SmartMi
Xiaomi SmartMi

Každý z nás má v rodine niekoho, kto má namiesto rúk či nôh cencúle. Niekedy na poriadne zahriatie pritom nestačí ani vykurovací výkon radiátorov.

Ohrievač SmartMi sa počas ohrievania otáča v 90-stupňovom uhle, vďaka čomu dokáže efektívne zohriať celú miestnosť veľmi rýchlo. S vykurovacím výkonom 2000 W, ktorý má na starosti vysoko účinný keramický vykurovací článok PTC sa môžete tešiť na takmer okamžité navýšenie teploty.

Xiaomi tvrdí, že výhrevné teleso sa v ohrievači na maximálny výkon nahreje len za 10 sekúnd po zapnutí. Teplý vzduch tak k dispozícii budete mať takmer okamžite. Na výber budete mať dva režimy – 1 200 W (teplý vzduch) alebo 2 000 W (horúci vzduch). Ohrievač má vstavaných niekoľko ventilátorov, ktoré teplý vzduch pomáhajú šíriť po celej miestnosti. Vybrať si môžete zo 4 rýchlostných stupňov.

Xiaomi SmartMi
Xiaomi SmartMi

Kde sú ventilátory, tam je väčšinou hluk. Xiaomi sa tento nepríjemný vedľajší efekt snažil limitovať tak, ako sa len dalo. Pri maximálnej rýchlosti podľa slov výrobcu hluk nepresiahne hladinu 35,6 dB, čo v bežnom svete znamená, že pri ňom kľudne môžete spať.

3 spôsoby ovládania

Nebol by to Xiaomi, ak by jeho zariadenie nebolo možné prepojiť s telefónom. Inak tomu nie je ani pri SmartMi ohrievačom. Stačí ho pripojiť na domácu Wi-Fi sieť a všetky ovládacie prvky budete mať priamo v telefóne.

Xiaomi SmartMi
Xiaomi SmartMi

K dispozícii je aj ovládanie pomocou tlačidiel priamo na ohrievači alebo pomocou šikovného ovládaču. Nastaviť môžete napríklad či sa má otáčať, výkon alebo kedy sa má vypnúť.

Xiaomi SmartMi ohrievač je momentálne k dispozícii v zľave v obchode GeekMaxi. Bežne síce stojí vyše 100 €, po zadaní kupónu VNshCJ7a jeho cena klesne na 99 €. Poštovné z EÚ skladu vychádza na 12,05 €. Výhodou však je, že vám príde do 3-5 dní.

Neprehliadnite ani ďalšie tipy na zariadenia, ktoré sú momentálne dostupné za lepšiu cenu. Všetky nájdete na tejto adrese. Všetci noví zákazníci po použití kupónu NEWGEEKMAXI získajú 3 % zľavu.

V spolupráci s GeekMaxi.