Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi JV51: Tento vysávač vám zmení pohľad na vysávanie. Stojí len 114,99...

Xiaomi JV51: Tento vysávač vám zmení pohľad na vysávanie. Stojí len 114,99 €

Za cenu od 114,99 € patrí JV51 medzi tyčové vysávače od Xiaomi, ktoré sa oplatí vyskúšať.

0

Xiaomi JIMMY JV51 je lacnejšou verziou výkonnejšieho JIMMY JV53, ktorý však taktiež ponúka vynikajúce vlastnosti, ktoré by ste nemali prehliadnuť. Veľmi dôležitý je napríklad účinný sací výkon 115 W, vďaka čomu povysáva skutočne takmer všetko.

Samozrejmosťou je aj vymeniteľný HEPA filter, ktorý je schopný odfiltrovať 99 % nečistôt od veľkosti 0,3 mikrónu. Vhodný je preto hlavne pre alergikov či do domácností s domácimi miláčikmi.

Xiaomi JIMMY JV51

Cena: 114,99 € | Kupón: 5EUROFF1111 | Poštovné: Zadarmo

Poteší aj vysoká výdrž batérie (do 45 minút pri bežnom režime), vďaka čomu by ste mali zvládnuť povysávať plochu do rozlohy 300 metrov štvorcových. Záleží však, ako dôkladne budete vysávať, samozrejme. Ak by ste sa však stretli s nečistotami, ktoré budú odolnejšie, vysávač môžete prepnúť do vyššieho výkonu, pri ktorom sa však skracuje celková výdrž. Naopak, nabíjanie z 0 % na 100 % trvá približne 5 hodín.

Podobne ako pri modeli JV53, aj model JV51 môžete jednoducho prerobiť do ručného vysávača, ktorý sa skvele hodí na vysávanie auta, pohoviek či čohokoľvek iného. Vďaka faktu, že ho poháňa batéria je perfektne prenosný a vhodný do naozaj rôznych situácií. Pripomenieme, že všetky nečistoty sa zbierajú do nádobky s kapacitou 0,5 litra, ktorá sa dá ľahko vyprázdniť.

V balení si nájdete samotný vysávač, mäkkú kefu na tvrdé podlahy, nadstavec na rohy, nadstavec na vysávanie prachu, hlavicu na koberce, kovovú trubicu, napájací kábel, batériu a stanicu, ktorú môžete navŕtať na stenu.

Veľmi dobrou správou je aj jeho cena, ktorá je podstatne nižšia než pri konkurenčných modeloch. Xiaomi JIMMY JV51 stojí len 114,99 €. Stačí zadať kupón 5EUROFF1111. Dopravu máte na Slovensko bezplatnú. Vzhľadom na to, že obchod vám vysávač odošle z EÚ skladunedoplácate DPH ani žiadne iné poplatky.

Ak by ste chceli využiť aj ďalšie skvelé ponuky, otvorte si tento odkaz. Nájdete v ňom všetky znížené ceny k sviatku 11.11., ako aj možnosť vyhrať kupóny na 50 % z ceny výrobku.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom Geekmaxi.