Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Amazfit Neo: Inteligentné hodinky za 34 € s 37-dňovou výdržou!

Xiaomi Amazfit Neo: Inteligentné hodinky za 34 € s 37-dňovou výdržou!

Perfektný darček pod stromček?

2

Xiaomi pokračuje v rozširovaní svojho portfólia o ďalšie inteligentné hodinky. Za prírastkom stojí dcérska spoločnosť Amazfit, ktorá predstavila Amazfit Neo – lacné a odolné hodinky s dlhou výdržou batérie.

Xiaomi Amazfit Neo

Cena: 33,99 € | Poštovné: Zadarmo

Amazfit Neo ponúkajú vodotesnosť do 5 ATM a stoja len 33,99 €. Základom hodiniek je ich 1,2-palcový Always-on displej, ktorý však nie je farebný, ale čiernobiely. Má to aj svoje výhody. Vďaka nemu totiž hodinky ponúkajú obrovskú výdrž batérie – až 37 dní. Pri bežnom používaní je to o niečo menej – „len“ 28 dní.

Amazfit Neo
Inteligentné hodinky Amazfit Neo sú dostupné v 3 farbách: Zelenej, čiernej a červenej

Spoľahnúť sa tiež môžete na meranie údajov ako rýchlosti tepu, prejdených krokov, vzdialenostispánku. Vzhľadom na to, že ide o inteligentné hodinky môžete tiež čakať zobrazovanie notifikáciíAndroid či iOS smartfónu. Hodinky vám teda ukážu či vám prišla SMS správa, email, notifikácia z inej aplikácie alebo či vám niekto volá.

Ako dizajn naznačuje, ide o odolné hodinky schopné odolať ponoreniu do 50 metrov. Ich súčasťou je aj mohutný silikónový remienok.

Hodinky sú momentálne dostupné v zľave v obchode TomTop.com, ktorý ich predáva za 33,99 €. K dispozícii sú v červenom, zelenom a čiernom prevedení. Obchod vám ich doručí zadarmo.

Viac podobných zliav nájdete v špeciálnej sekcii na webe TomTop.com.