Úvod Zariadenia TOP reproduktory a slúchadlá do 70 €: Ktoré sa oplatí kúpiť?

TOP reproduktory a slúchadlá do 70 €: Ktoré sa oplatí kúpiť?

Hľadáte dobré slúchadlá alebo reproduktory? Vybrali sme tie najlepšie do 70 €.

0

Jedna vec, ktorá je takmer univerzálna, je láska k hudbe a najnovšie aj k podcastom. Na počúvanie hudby mnoho ľudí používa slúchadlá pribalené k telefónu. Nie všetci vedia, že na dosiahnutie výrazne lepšej kvality netreba míňať stovky eur. Pekným príkladom je jedna z našich najobľúbenejších budget značiek na trhu – Tronsmart.

Z dielne Tronsmart sme vyskúšali mnohé reproduktory a slúchadlá. Niektoré nás presvedčili viac, niektoré menej. Ani jeden model však nebol vyslovene zlý. Najviac nás ohromil takmer neprekonateľný pomer ceny/výkonu, resp. kvality. V spolupráci s Geekbuying sme sa preto rozhodli predstaviť vám niektoré z modelov, ktoré sa oplatia kúpiť o to viac, že sú momentálne v akcii. Tak poďme na to.

Tronsmart Force SoundPulse

Tronsmart Force SoundPulse (40 W)

Tronsmart Force SoundPulse je šikovný reproduktor s Bluetooth 5.0 konektivitou. Má 40 W výkon, vďaka čomu hravo ozvučí stredne veľkú miestnosť, je pevný, prenosný a odolný. Disponuje totiž certifikáciou IPX7.

Vďaka vstavanej batérii dokáže na jedno nabitie hudbu prehrávať až 15 hodín. Nechýba mu ani vstavané NFC pre rýchle spárovanie s telefónom a funkcia TWS, ktorá vám umožní spárovať dva rovnaké reproduktory a zvýšiť tak výkon.

S kupónom NNNTECHBYTE11 sa momentálne predáva za 34,39 €. Doručia vám ho z EÚ skladu bez nutnosti čokoľvek doplácať. Jednoznačne jedna z top volieb pri Bluetooth reproduktoroch.

Tronsmart Mega SoundPulse

Tronsmart Element Mega SoundPulse

Tronsmart Element Mega SoundPulse má veľmi podobný základ ako o niečo drahší Force, no s jedným veľkým rozdielom. Nie je odolný voči vode a nemá tak pevnú konštrukciu. Má však rovnakú Bluetooth 5.0 konektivitu, funkciu TWS aj NFC.

Ak ho neplánujete zobrať k vode alebo na výlety, môžete ušetriť asi 3 eurá, no musíte počítať s tým, že za poštovné zaplatíte ďalšie 1,27 €. Ak sa vám páči, nezabudnite použiť kupón NNNTECHBYTE12.

Tronsmart T6 Plus

Tronsmart Element T6 Plus

Tronsmart Element T6 Plus je jeden z najlepších Bluetooth reproduktorov, čo sa pomeru ceny/kvality podania hudby týka. Testovali sme ho už dávnejšie, stále sa však k nemu vraciame aj mimo práce. Nosíme ho so sebou na posedenia v prírode alebo len tak na rodinné oslavy. Keď teda ešte boli povolené.

T6 Plus má 40 W výkon, hlboké basy, IPX6 odolnosť, funkciu TWS (True Wireless Stereo), 15 hodinovú výdrž, Bluetooth 5.0 a oveľa viac. Cenovo sa pohybuje na úrovni 36,97 €poštovným zadarmo. Geekbuying vám k nemu navyše zadarmo pribalí puzdro. Ak by ste sa preň rozhodli, nezabudnite použiť kupón NNNUIUXTECH6, ušetríte tak približne 6 €.

Tronsmart T6 Max

Tronsmart Element T6 Max

Najväčší, najsilnejší, najťažší, najhlučnejší. Aj tak by sa dal opísať Element T6 Max so 60 W výkonom a dizajnom pripomínajúcim Apple HomePod. Tento model sme taktiež recenzovali a v teste nám vyšiel ako jeden z najlepších Bluetooth reproduktorov na trhu.

Spomínam si ako sa pri ňom počas testovania postupne zastavilo asi 10 ľudí, ktorí sa ma pýtali, čo je to za model. Na to, aký je malý, je poriadne hlučný bez toho, aby kazil kvalitu hudby. Okrem toho, kto miluje basy, bude milovať aj T6 Max. Rozvibruje každý povrch, na ktorý ho položíte.

Tronsmart T6 Max

Vďaka obrovskej 12 000 mAh batérii dokáže na jedno nabitie hrať približne 20 hodín. V našom teste vydržal ešte o niečo dlhšie.

Nechýba mu IPX5 odolnosť, funkcia TWS, Google asistent, NFC pre rýchle spárovanie a 360-stupňové šírenie zvuku. Je fakt radosť ho používať a neraz som ho odporučil ľuďom zháňajúcim reproduktor za dobrú cenu.

Keď hovorím o cene, momentálne sa predáva za 60,19 €. Stačí použiť kupón NNNTECHBYTE1, ktorý cenu zníži o 13,76 €. Doručenie na Slovensko kuriérom je opäť zadarmo.

Tronsmart Spunky Beat

Tronsmart Spunky Beat

Z veľkých reproduktorov sa presunieme k slúchadlám, ktoré firme idú podobne dobre, ak nie lepšie. Spunky Beat slúchadlá disponujú čipom od Qualcommu, vďaka čomu ponúkajú kvalitu aká sa pri lacnejších kúskoch nedá vždy očakávať.

V ich výbave majú tri kodeky – aptX, AAC a SBC, perfektne tak fungujú či už s Androidom alebo iOS zariadením. Zaujímavou funkciou je zdieľanie slúchadiel. Fungujú totiž aj samostatne. Jedno môžete mať na sebe vy, druhé zas kamoš či niekto blízky.

Slúchadlá sa hodia aj na športovanie, majú IPX5 odolnosť, ktorá ich chráni pred potom či dažďom. Na jedno nabitie vydržia hrať približne 7 hodín. Samotná krabička pritom slúži ako power banka schopná nabiť ich ešte 3-krát. Celkový čas počúvania tak predstavuje 24 hodín. Keď sa úplne vybijú, po 5 minútach nabíjania ich môžete počúvať 1 hodinu.

Zaujímavá je aj cena. Predávajú sa za 20,03 € s poštovným za 0,77 €. Nezabudnite však použiť kupón NNNUIUXTECH5.

Tronsmart Onyx Ace

Ešte o niečo lacnejšie sú slúchadlá Onyx Ace, ktoré dizajnom pripomínajú Apple AirPods. Ich silnou stránkou je tlmenie okolitého hluku pomocou 4 vstavaných mikrofónov. Opäť sa môžete spoľahnúť na čip od Qualcommu a podporu aptX.

Nechýba ani rýchlonabíjanie cez USB C, IPX5 odolnosť a možnosť ovládať ich cez Google asistenta. Cena sa zastavila na 19,77 € s tým, že poštovné je o niečo vyššie – 2,21 €. Rozhodnutie medzi nimi a Spunky Beat bude teda hlavne o dizajne. Nezabudnite použiť kupón NNNUIUXTECH5.

Tronsmart Apollo Bold

Tronsmart Apollo Bold

Z prémiovejších modelov sme vybrali Tronsmart Apollo Bold s technológiou Hybrid Active Noice Cancelling až do 35 dB. Tak výrazné tlmenie okolitého hluku sa im darí dosiahnuť vďaka vlajkovému čipu Qualcomm QCC5124šiestim vstavaným mikrofónom naslúchajúcim každému rušivému zvuku.

Poteší vás aj objemná vstavaná batéria s 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie. Pri kombinácii s nabíjaním z puzdra sa výdrž zvyšuje na 30 hodín. Samozrejmosťou je aj IP45 odolnosť.

Cena sa len tak tak vliezla pod 70 €. Stoja totiž 68,79 €. Stačí zadať kupón NNNUIUXTECH4. Doručenie budete mať zadarmo.

Ďalšie zľavy môžete nájsť na našej unikátnej stránke.

V spolupráci s Geekbuying.