Úvod Zariadenia TOP darček na Vianoce: Prinášame tipy, ktorými absolútne prekonáte všetky očakávania

TOP darček na Vianoce: Prinášame tipy, ktorými absolútne prekonáte všetky očakávania

0

Vianoce sa nezadržateľne blížia a spolu s nimi aj obdobie kupovania darčekov. Počasie tomu síce nenasvedčuje, no elektrické bicykle a kolobežky sú stále obľúbeným spôsobom prepravy po meste. Vianoce môžu byť tým správnym časom zakúpenia jedného z modelov, keďže ceny sú tradične o niečo nižšie než počas roka.

TECHBYTE preto vybral štyri modely, ktoré by sa vám mohli pozdávať. Sú v rôznych cenových hladinách, vyberie si tak naozaj každý.

KUGOO S1 Pro

Cena: 263,15 € | Kupón: 11SALE202 | Poštovné: Zadarmo

Najlacnejším kúskom, ktorý sme pre vás vybrali a ktorý je stále perfektný je KUGOO S1 Pro, elektrická kolobežka z dielne firmy zaoberajúcou sa len elektrickými prostriedkami.

KUGOO S1 Pro disponuje 350 W motorom schopným kolobežku rozbehnúť na 30 km/h, 7,5 Ah batériou s dojazdom až 30 km, LCD displejom zobrazujúcim informácie a samozrejme aj všetkými bezpečnostnými prvkami.

Poteší určite aj nosnosť 120 kg, vďaka čomu si na kolobežke môže zablbnúť naozaj každý, kto sa na to bude cítiť. Cena už tradične klesla, a to z 270 € na 260 €. Poštovné je samozrejme zadarmo, doručia vám ju z európskeho skladu.

Xiaomi Ninebot KickScooter MAX

Cena: 589,95 € | Kupón: 11SALE203 | Poštovné: Zadarmo

Výrazne kvalitnejším modelom je Ninebot KickScooter MAX od Xiaomi, ktorý je poskladaný ako tank. Taktiež ponúka 350 W motor, mohutnejšie pneumatiky, premyslený spôsob skladania a LED displej.

Nechýbajú pokrokové technológie šetrenia energie pri brzdení a až 15,3 Ah batéria, ktorá zabezpečí až 65 km dojazd. Toto je skutočne model určený pre ľudí, ktorí sa radi vozia a nechcú myslieť na neustále nabíjanie.

Kolobežka stojí 589,95 € a doručená vám bude podobne ako pri ostatných kúskoch z európskeho skladu bez doplácania akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Foto: YouTube

Samebike LO26

Cena: 730,99 € | Kupón: GKB463S | Poštovné: Zadarmo

Samebike LO26 disponuje 350 W motorom a 10 Ah batériou, vďaka ktorej na čisto elektrický pohon prejde úctyhodných 35 – 40 kilometrov. Keď mu však pomôžete a sem-tam zaberiete aj vy, dojazd sa hravo vyšplhá až na 60 kilometrov. Z 0 % na 100 % sa batéria nabije za 4 hodiny.

Rám bicykla je vyrobený z odolnej zliatiny hliníka, vďaka ktorej ponúka nosnosť až do 150 kilogramov. Vhodný je teda nielen pre atletické typy ľudí, ale pre všetkých tých, ktorí sa chcú opäť vrátiť na dve kolesá.

Bicykel má predné aj zadné odpruženie, vďaka ktorému bude jazda príjemná nielen po upravených cestách, ale aj v lese alebo na lúke. Pruženie sa, pochopiteľne, dá vypnúť, resp. deaktivovať. Hodí sa to na rovných úsekoch, kde nie je potrebné. Zároveň sa tak zvyšuje efektivita motora.

Vo výbave bicykla Samebike LO26 je tiež počítač, ktorý plní niekoľko dôležitých úloh. Tou prvou je monitorovaniu stavu bicykla. Ak by sa vyskytla chyba, okamžite vás na ňu upozorní. Meria aj aktuálnu rýchlosť a vzdialenosť, zobrazuje kapacitu batérie a zobrazuje aktuálny prevodový stupeň.

Veľkou výhodou elektrického bicykla je možnosť doslova ho zložiť na polovicu. Jeho rám disponuje systémom, pomocou ktorého ho jednoducho zložíte, a tak ho ľahšie môžete prevážať autom alebo skladovať napríklad v kancelárii alebo škole.

Nakoniec spomenieme aj jeho cena, ktorá klesla zo 779,99 € (v lete) na 730,99 €. Stačí použiť kupón GKB463S.

GW20 – poriadny bicykel do terénu

Cena: 937,39 € | Kupón: 11SALE203 | Poštovné: Zadarmo

Ak hľadáte niečo, čo sa nebudete báť zobrať aj mimo spevnených ciest, GW20 od CMACEWHEEL môže byť to pravé orechové. Už na prvý pohľad zaujme hlavne vďaka svojim pneumatikám určeným pre rôzne povrchy.

To však nie je všetko. V jeho výbave sa skrýva aj 750 W motor schopný bicykel rozbehnúť až na rýchlosť 45 km/h. To už je veľmi slušná rýchlosť, hlavne po meste.

Vnútri sa schováva 15 Ah batéria, ktorá pri čisto elektrickom pohone zvládne prejsť 40 – 60 km. Ak jej však pomôžete pedálovaním, pripravte sa na 70 – 100 km dojazd.

Bicyklu nechýba odpruženie a uzamykacia batéria pre prípad, ak by vám ju chcel nejaký dobrák ukradnúť. GW20 sa predáva za 937,39 €. Cenu znížite použitím kupónu 11SALE203. Doručený vám bude z EÚ skladu do niekoľkých dní a bez doplácania ďalších poplatkov.

Ani to nie je všetko. V spolupráci s Geekbuying sme si pre vás dovolili pripraviť špeciálne zľavy s našimi kupónmi na ďalšie zariadenia. Postupne vám ich predstavíme. Pozrieť si ich môžete už teraz.