Úvod Výrobcovia Samsung Samsung nepoľavuje: Veľká aktualizácia One UI 3.0 prichádza na ďalšie telefóny!

Samsung nepoľavuje: Veľká aktualizácia One UI 3.0 prichádza na ďalšie telefóny!

Stabilná verzia (dúfajme) už čoskoro.

0

Samsung pred časom oznámil, že sprístupňuje beta program svojho One UI 3.0. Týkal sa však výhradne nových vlajkových lodí, resp. radov Galaxy S20 a Galaxy Note20. Až doposiaľ.

One UI 3.0 beta totiž už čoskoro dorazí nielen do Galaxy Z Flip 5G či Galaxy Z Fold 2, ale aj do minuloročných vlajkových lodí.

Galaxy S10 aj Galaxy Note10

Beta verzia najnovšej verzie užívateľského rozhrania od spoločnosti Samsung bude už onedlho dostupná aj pre smartfóny zo sérií Galaxy S10 (S10, S10+, S10 5G, S10e) aj Galaxy Note10 (Note10, Note10+). Na novinku upozornil server XDA-Developers.

Aktualizácia na najnovšiu verziu užívateľského rozhrania, ktorá so sebou prináša aj Android 11, by mala byť dostupná od tohto mesiaca. Najskôr by sa jej mali dočkať série Galaxy S20 a Galaxy Note20, potom minuloročné vlajkové lode spolu so skladacími Galaxy Z Flip 5G a Galaxy Z Fold 2. Žiaľ, konkrétne dátumy vám ponúknuť nevieme.

Na čo sa môžeme tešiť?

Nová verzia užívateľského rozhrania prináša do podporovaných zariadení rôzne skvelé novinky. Ako príklad môžeme použiť modernizovaný panel s notifikáciami, ktorý zobrazí viac dôležitých informácií, užitočnejší panel pre rýchly prístup k vybraným aplikáciám či video hovory na celej obrazovke.

Foto: Samsung

Samozrejme, čerstvých noviniek je oveľa, oveľa viac. Už sa nevieme dočkať, kedy si ich všetky budeme môcť vyskúšať na vlastnej koži. Hádam to bude už čoskoro.