Úvod Samsung Samsung Galaxy S30 Samsung Galaxy S30 má podporovať S Pen: Ten však v balení bude...

Samsung Galaxy S30 má podporovať S Pen: Ten však v balení bude chýbať

Nie je ho kam dať.

0

Smartfóny z radu Galaxy Note vždy reprezentovali maximum toho, čo Samsung dokázal ponúknuť, a to v rámci výbavy i dizajnu. V posledných rokoch však toto tvrdenie neplatí. Aspoň nie úplne.

Áno, rad Galaxy Note stále ponúka lepšie špecifikácie ako rad Galaxy S, no rozdiel je z roka na rok menší. Aj preto začali vznikať teórie, že rad Galaxy Note s príchodom 2021 kompletne zanikne. Jeho pozíciu majú obsadiť skladacie smartfóny.

Čo bude s S Pen?

Ak však séria skutočne skončí, čo sa stane s perom S Pen? Odpoveď už zrejme poznáte. Stane sa súčasťou série Galaxy S, presnejšie modelu Galaxy S30 Ultra (alebo Galaxy S21 Ultra).

Je tu však jeden háčik – nie je ho kam dať. Ako poznamenal informátor Max J (via 9to5Google), smartfón síce bude podporovať S Pen, no nebude disponovať žiadnym voľným priestorom, kde by mohlo byť pero uložené.

Informátor teda predpokladá, že užívatelia budú musieť mať pero uschované v špeciálnom puzdre, ktoré bude môcť byť k smartfónu pripevnené.

Stále však ide len o špekulácie, nie o oficiálne potvrdené informácie. Ako sa veci budú mať v skutočnosti sa zrejme dozvieme až budúci rok v januári, kedy má Samsung predstaviť Galaxy S30.