Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi bežecký pás na doma je to najlepšie príslušenstvo, ktoré vám pomôže....

Xiaomi bežecký pás na doma je to najlepšie príslušenstvo, ktoré vám pomôže. Stojí prekvapivo málo!

Zatvorené fitká? Žiaden problém. Xiaomi má tenučký bežecký pás do domácnosti a výškovo nastaviteľný stôl k tomu.

1

Tento rok si mnohí z nás museli zvyknúť na nový spôsob práce – z domu. To môže mať výhody, zároveň však aj nevýhody. So zavretými posilňovňami sa niektorí neprinútia začať cvičiť alebo sa aspoň trochu hýbať (z tohto skutku sme tiež vinní).

Nemusíte sa však báť, Xiaomi má riešenie aj na tento problém. Xiaomi Urevo U1 je kompaktný bežecký alebo skôr chodiaci pás, ktorý sa postará o aspoň čiastočný pohyb, a to dokonca pri práci. Pýtate sa ako? Je skvelým doplnkom pre výškovo nastaviteľný stôl ACGAM. Pri kúpe oboch získate peknú zľavu.

Xiaomi Urevo U1 + stôl ACGAM

Cena: 490,18 € | Poštovné: Zadarmo | Sklad:

Táto ponuka sa skladá z dvoch samostatných produktov (ktoré si môžete aj samostatne kúpiť). Urevo U1 je bežecký pás priamo od Xiaomi s troma režimami rýchlosti až do 6 km/h.

Vzhľadom na to, že je určený do domácností ho inžinieri spoločnosti navrhli tak, aby bol čo najtichší (menej ako 62 decibelov) a samozrejme čo najbezpečnejší. Jeho súčasťou je aj diaľkový ovládač, pomocou ktorého ho môžete zapnúť/vypnúť a samozrejme aj meniť rýchlosti.

Vďaka hrúbke len 6,5 centimetra ho hravo môžete schovať napríklad pod pohovku alebo posteľ. Doma vám tak nezaberie veľa miesta. Určený je pre ľudí s hmotnosťou do 90 kg. Samotné zariadenie pritom váži 25 kg.

Presuňme sa k výškovo nastaviteľnému stolu ACGAM, ktorý je menej zaujímavý. Stôl poskytuje rozsah nastavenia výšky 45 cm (od 70 cm po 115 cm) bez dosky. Zároveň disponuje možnosťou nastaviť aj šírku od 105 cm až po 165 cm. Vzhľadom na to, že doska nie je súčasťou balenia odporúča výrobca zakúpiť dosku s rozmermi 120 cm – 180 cm (šírka) a 60 – 80 cm (hĺbka).

Súčasťou stola ACGAM je aj systém, ktorý automaticky spozná ak narazí na prekážku a nebude sa naďalej znižovať aby nepoškodil nábytok, ktorý môže byť pod ním. Celá inštalácia vám nezaberie viac ako 10 minút.

Vybavenie si môžete kúpiť aj samostatne. Ak máte záujem len o bežecký pás Xiaomi Ureva U1, samostatne stojí 249,39 € s poštovným z EÚ skladu zadarmo (UPS kuriér). Stačí použiť kupón UREVOAC.

Podobne to je aj pri výškovo nastaviteľnom stole ACGAM, ktorý po zadaní rovnakého kupónu UREVOAC stojí taktiež 249,39 € s poštovným zadarmo. Zadarmo k nemu dostanete podložku na státie.

V spolupráci s Geekbuying.