Úvod Výrobcovia Xiaomi Toto neprehliadni: Xiaomi má Smart teplomer, ktorý stojí len 4 € za...

Toto neprehliadni: Xiaomi má Smart teplomer, ktorý stojí len 4 € za kus!

Meria teplotu, vlhkosť a dá vám vedieť, ak sú podmienky „tak akurát“. Šikovný teplomer od Xiaomi je jedným z najlacnejších smart zariadení.

3

Xiaomi BT Thermometer 2 je veľmi šikovné a praktické príslušenstvo, ktoré si nájde svoje miesto v azda každej domácnosti. Hodí sa do všetkých miestností, môžete ho položiť len tak na stôl alebo ho zavesiť na stenu a vďaka svojmu minimalistickému dizajnu nebude vizuálne zavadzať.

Teplomer je súčasťou veľkého ekosystému Xiaomi s viac ako 2 000 produktami. Zariadenie vyrába jedna z dcérskych spoločností – Mijia. Zariadenie sa momentálne ocitlo vo veľkej zľave na eBay, kde si ho môžete kúpiť za 11,99 € (3 kusy) alebo za 19,99 € (5 kusov). Jedno zariadenie tak vyjde na necelé 4 €.

Xiaomi BT Thermometer 2

Cena: 13,99 € (3 kusy)/19,99 € (5 kusov) | Poštovné: Zadarmo

Xiaomi teplomer disponuje Bluetooth konektivitou, vďaka čomu môžete teplotu monitorovať priamo zo svojho smartfónu. Stačí ak si stiahnete aplikáciu Mi Home (na Google Play aj na App Store).

Teplomer v sebe nesie senzor od spoločnosti Switzerland Sensirion schopný veľmi presne zmerať teplotu (teplotu na presnosť 0,1 stupňa Celzia, vlhkosť na 1 %) v rozsahu od 0 do 60 stupňov Celzia. Určený je preto výlučne do interiéru. Výhodou riešenia od Xiaomi je aj fakt, že si teplomer rozumie s ďalšími zariadeniami v ekosystéme ako napríklad s klímou a ďalšími, ktoré na základe dát z jeho senzora dokážu upraviť svoj chod.

Xiaomi BT Thermometer 2 disponuje LCD displejom s uhlopriečkou 1,5-palca, na ktorom zobrazuje aktuálnu teplotu a vlhkosť vzduchu. Okrem toho Xiaomi veľmi milo implementoval aj smajlíka, ktorý znázorňuje aktuálne podmienky. Ak nie sú ideálne, smajlík sa bude mračiť, ak sú priaznivé, bude sa usmievať.

Teplomer poháňa okrúhla batéria (CR2032). Vzhľadom na jeho extrémne nízku spotrebu dokáže z jednej batérie fungovať približne 1 rok.

Zariadenie sa za špeciálnu cenu predáva na eBay, kde si 1 kus môžete kúpiť za 6,99 €. Oveľa viac sa oplatí objednať si 3 kusy za 13,99 € a ešte viac 5 kusov za 19,99 €.

V spolupráci s TomTop.