Úvod Operátori Telekom Telekom ukázal vianočnú ponuku pre rok 2020: Toto všetko (ne)získate!

Telekom ukázal vianočnú ponuku pre rok 2020: Toto všetko (ne)získate!

Telekom dnes oficiálne predstavil svoju vianočnú ponuku zameranú prevažne na hardvér.

1

Telekom spustí predaj svojej vianočnej ponuky už tento štvrtok, 29. októbra. Zameral ju hlavne na zariadenia, ktorých sa opäť pokúsi predať čo najviac. Ponúkne však aj darček pre všetkých – HBO GO na 30 dní zadarmo, Deezer na 60 dní zadarmo a viac.

Darčeky pre všetkých (aj pre fixné služby)

Telekom tento rok mierne prekvapil a darčeky, ktoré si pre svojich zákazníkov pripravil, ponúkne nielen zákazníkom mobilných, ale aj fixných služieb. K dispozícii tak budete mať Deezer na 60 dní zadarmo, HBO Go na 30 dní zadarmo a videotéku zadarmo.

3 darčeky pre všetkých zákazníkov.

Deezer a HBO Go si môžete aktivovať od 29.10.2020 do 31.12.2020. Od momentu, kedy si službu aktivujete, začne plynúť dĺžka platnosti. Ak si napríklad HBO Go aktivujete 31.12., platnosť mu skončí až na konci januára 2021.

Filmy, seriály a dokumenty vo Videotéke zdarma sú pre všetkých zákazníkov Magio TV, Magio Go a po novom aj Magio Go Benefit (je zahrnutý v nových paušáloch od úrovne Ideál 25 resp. Data 25). Zákazníci budú môcť sledovať stovky hodín videí od 1. novembra do konca tohto roka.

Zákazníci s Predplatenkou môžu od 2.11. získať jednorazovo dvojnásobný kredit a mesačne aj viac dát.

Nakoniec Telekom nezabudol ani na zákazníkov s Predplatenkou. Tí môžu získať dvojnásobný kredit od 2.11 do 30.11.2020. Tu však upozorníme, že bonusový kredit má platnosť len 30 dní.

Okrem toho Telekom ponúka aj o 1 GB dát viac pri aktivovaní 3 GB, resp. 5 GB balíkoch dát na neurčitú dobu. Operátor vysvetlil, že ak si budete pravidelne aktivovať balíčky, 1 GB dát vám bude pridávať kľudne každý mesiac kľudne aj navždy.

Novinky pre paušály

Telekom sa snaží nalákať čo najviac ľudí na svoje nové portfólio paušálov „T“. Pre vianočnú akciu si tak pripravil možnosť aktivovať, predĺžiť alebo zmeniť paušál na Základ 11 až Ideál 37 alebo Biznis Mini 12 až Biznis Premium 38 s milým benefitom.

Telekom ukázal nové benefity aj ponuky zariadení.

Zákazníci, ktorí tak spravia, získajú možnosť aktivovať si bezplatný balík Nekonečno HD na 90 dní (v skupine Magenta 1), resp. na 30 dní (bez Magenta 1). Pripomenieme, že balík Nekonečno HD ponúka neobmedzený objem dát s obmedzenou rýchlosťou 10/10 Mbps, ktorá podľa Telekomu vystačí na sledovanie obsahu vo Full HD.

Verní zákazníci dostanú vyššiu zľavu.

Väčšia zľava pre verných

Telekom od tohtoročných Vianoc zavádza nový cenník určený pre ľudí, ktorí už sú zákazníkmi operátora. Tzv. verným zákazníkom ponúka vyššiu zľavu na zariadenia. Nový cenník bude platiť od 29. októbra 2020 pre všetkých zákazníkov s novými Telekom paušálmi, ÁNO, Happy, Bez záväzkov, Mobilným internetom alebo pevnými službami, ktoré si zákazník predĺži. Nejde o vesmírne vysokú zľavu, Telekom hovorí o 30 €.

Okrem klasickej zľavy získate navyše zľavu aj podľa toho, aký paušál si platíte.

Tí, ktorí si paušál kúpia cez web, resp. aplikáciu Telekom ponúkne ďalšiu zľavu na hardvér, a to nasledovne:

  • 20 € pre paušály Základ 11 až Ideál 27
  • 30 € pre paušály Ideál 32 až Nekonečno SD
  • 50 € pre paušály Dáta HD, Nekonečno HD a Nekonečno MAX

Zľavy sa dajú kombinovať. Najvyššiu zľavu tak získa verný zákazník kupujúci si produkt cez web alebo aplikáciu.

Zdroj: Telekom

Dvojičky sú späť, tentokrát so Samsungom

K dispozícii budú dve verzie dvojičiek, pričom jedna sa bude dať premiérovo kúpiť nielen k mobilným paušálom, ale aj Magio internetu či Magio TV. Ide o kombináciu 4K Smart TV s 50“ uhlopriečkou značky Samsung + smartfónu Samsung Galaxy A20e.

Zdroj: Telekom

V ponuke nechýba ani klasická verzia s dvomi smartfónmi: Samsung Galaxy A51 + Samsung Galaxy A20e. Tá je k dispozícii pre mobilné paušály,“ uvádza operátor.

Ešte viac zariadení

Do vianočnej kampane Telekom zaradil ďalších päť zariadení, ktoré sú však obmedzené kusovo. Ak vás jedno z nich zaujme a budete otáľať, je možné, že sa vypredajú. Všetkých 5 zariadení je k dispozícii pre zákazníkov pevných služiebtri z nich k mobilným paušálom.

Zdroj: Telekom

Pre všetkých zákazníkov (mobil i fix) je k dispozícii 4K SMART TV Philips s uhlopriečkou 65, Sony PlayStation 4 Pro 1TB s hrou FIFA 21 a výkonný notebook Huawei Matebook 13 (a k nemu aj myš ako darček).

Zdroj: Telekom

Pre zákazníkov pevných služieb (Magio TV a Magio Internet) je okrem vyššej trojice na výber aj notebook strednej triedy Asus Vivobook 14 (+ batoh ako darček) a slúchadlá Huawei Freebuds 3i,“ predstavuje ponuku Telekom.

K Magio internetu mobilná TV zadarmo

Aby mohli mať zákazníci TV stále so sebou, ak využívajú Magio internet, tak im Telekom ponúkne možnosť využívať Magio Go Benefit ako darček. Stačí, ak si v čase od 29.10.2020 do 31.1.2021 aktivujú alebo predĺžia zmluvu na Magio internet a potom budú môcť celé dva roky využívať mobilnú TV zdarma.

Zdroj: Telekom

Takto môžu sledovať v mobile alebo tablete 10 slovenských kanálov, 7-dňový archív a veľa filmov a seriálov (+ dokumenty BBC Earth a Ťuki TV rozprávky).

Microsoft Surface a Office 365 pre biznis zákazníkov

Ak patríte do skupiny B2B zákazníkov, Telekom počas Vianoc 2020 začne ponúkať tablet Microsoft Surface, ktorý si môžete kúpiť k Biznis paušálom, BiznisNetu a Magio TV. Okrem toho k nemu pribalí aj predplatené Office 365 na 6 mesiacov zadarmo.

Zdroj: Telekom

Ak máte záujem o jedno zo zariadení, celý cenník nájdete nižšie.

Cenník k akciovým zariadeniam. Platný je od 29. októbra 2020