Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Tab Active 3: Obrnený tablet do všetkých podmienok

Samsung Galaxy Tab Active 3: Obrnený tablet do všetkých podmienok

1

Samsung obohatil svoje portfólio robustných tabletov o nový produkt. Nesie názov Galaxy Tab Active 3 a je určený pre vášnivých dobrodruhov alebo kohokoľvek, kto preferuje odolnosť pred špičkovými špecifikáciami či najmodernejšími technológiami. Na novinku upozornila publikácia 9to5Google.

Tablet je vyrobený tak, aby vydržal v tých najnáročnejších podmienkach, o čom svedčí aj jeho dizajn. Záujemcovia sa môžu tešiť na extrémne hrubé rámiky a pevnú ochrannú vrstvu, vďaka čomu je displej chránený pred pádmi z výšky až 1,5 metra.

Galaxy Tab Active 3 je vybavený 8-palcovým LCD displejom s rozlíšením 1 920 x 1 200 pixelov. A keďže je toto zariadenie určené pre používanie v náročných podmienkach, displej reaguje aj v prípade, ak má užívateľ nasadené hrubé pracovné rukavice.

via 9to5Google

V interiéri tabletu možno nájsť čipset Exynos 9810, ktorému asistujú 4 GB operačnej pamäte a 128 GB rozšíriteľného úložiska. Pod kapotou sa ďalej nachádza aj batéria s kapacitou 5 050 mAh, ktorú užívateľ môže v prípade potreby vlastnoručne vymeniť.

Čo sa týka optiky, Galaxy Tab Active 3 ponúka 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát.

via 9to5Google

Keďže ide o odolný tablet, výrobca nezabudol ani na certifikáciu IP68. Taktiež stojí za zmienku, že prichádza spolu s inteligentným perom S Pen a tlačidlom Active Key, ktoré slúži na aktiváciu rôznych programov, aplikácií či Push-to-Talk funkcií.

Po softvérovej stránke zariadenie poháňa operačný systém Android 10. Aktualizácie na Android 11 by sa mal dočkať v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Galaxy Tab Active 3 je na vybraných trhoch dostupný už dnes, do ďalších regiónov dorazí s postupom času. Žiaľ, o jeho maloobchodnej cene zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie.