Úvod Operátori Orange Orange ukázal novú ponuku: Za 20 € vám dá 2 GB dát,...

Orange ukázal novú ponuku: Za 20 € vám dá 2 GB dát, nekonečno až pri 65 € paušáli

Orange dnes predstavil svoju vianočnú ponuku. Prinášame všetky detaily.

51

Najväčší operátor na Slovensku, Orange, predstavil vianočnú ponuku pre rok 2020. Stalo sa tak na online tlačovej konferencie, kde novinky predstavili médiám. Zmeny sa už pritom začali uskutočňovať, resp. začnú sa od najbližšieho zúčtovacieho obdobia.

Orange vôbec prvýkrát bude paušály vylepšovať všetkým zákazníkom s GO paušálom automaticky bez toho, aby ste o to museli požiadať alebo aby dochádzalo k opätovnému predlžovaniu viazanosti.

Prehľad zmien v paušáloch GO

Nová ponuka od tohto mesiaca

Operátor do ponuky zaradil nový paušál GO 15 €, ktorý ponúk 500 MB dát, 200 minút volaní, 100 SMSMMS správ na Slovensku a v EÚ. Ako jeho názov napovedá, mesačne si zaň vypýta 15 €.

Pri GO 20 € sa mení objem predplatených dát z 1 GB mesačne na 2 GB dát mesačne. Od 20 € paušálu už Orange ponúka neobmedzené volania, SMS a MMS na Slovensku a v EÚ. Okrem toho Orange pridáva zoznam aplikácií, ktoré budú neobmedzené, resp. spotreba dát v nich nebude započítavaná do spotreby. Pri GO 20 € je to WhatsApp, Messenger, Skype, Viber a Telegram.

Pri GO 30 € Orange výrazne vylepšil dáta. Zo 4 GB sa zákazníci môžu tešiť až na 10 GB s tým, že volania/SMS budú opäť neobmedzené. Zoznam aplikácií, pri ktorých sa spotreba nezapočítava je nasledovný: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat a LinkedIn.

O 10 € drahší GO 40 € ponúka 20 GB dát, neobmedzené volania a SMS a výrazne atraktívnejší balíček aplikácií, pri ktorých sa nezapočítavajú dáta. Nachádza sa v ňom napríklad YouTube a YouTube Premium, Netflix a HBO GO.

Úplne najvyššie sa nachádza vôbec prvýkrát dátovo neobmedzený paušál GO 65 €. Orange hneď podotkol, že pri ňom bude uplatňovať FUP 1000 GB no s tým, že do tohto FUP sa nebudú započítavať dáta prenesené v jednej z týchto aplikácií: WhatsApp, Messenger, Skype, Viber, Telegram, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, YouTube, YouTube Premium, Netflix a HBO GO.

Orange ponuku predstavil počas online tlačovej konferencie.

2x viac dát pri Love

V prípade, že si zákazník k svojmu Go paušálu zoberie aj pevný internet alebo pevný internet a televíziu, čiže bude využívať balík služieb Love, získa dvojnásobok dát.

Dáta v paušáloch Go sa zákazníkom budú navyšovať automaticky od začiatku ich fakturačného obdobia, bezplatný Nonstop dátový balík im bude aktivovaný od zajtrajšieho dňa. Viac informácií je/bude dostupných aj na www.orange.sk/lepsiego.

Trhák Vianoc – výhodné dvojičky

Zvýhodnená vianočná ponuka dvojičiek výkonných a štýlových zariadení obsahuje smartfóny značky Samsung. Ak si noví alebo existujúci zákazníci zakúpia v Orangei počas vianočného obdobia smartfón Samsung Galaxy A71 s Go paušálom, automaticky získavajú nárok na kúpu ďalšieho modelu Samsung Galaxy A21s bez viazanosti a len za 1 €.

Ďalšími dvojičkami zariadení sú smartfóny a smarthodinky od značky Huawei. Ak si zákazníci počas Vianoc zakúpia smartfón Huawei P30 Lite 256 GB s Go paušálom, Orange ich obdaruje smarthodinkami Huawei Fit v hodnote 119 eur len za 1 € a bez viazanosti. Dve luxusné zariadenia za cenu jedného si zákazníci môžu zakúpiť aj v prípade novej vlajkovej lode Huawei Mate 40 Pro, ku ktorej získajú smarthodinky Huawei Watch GT 2 Pro bez viazanosti v hodnote 299 eur len za 1 €. Zákazníci, ktorí si k hlasovému paušálu Go zoberú notebook Huawei MateBook D15 s viazanosťou, dostanú ako bonus nový model Huawei P Smart 2021 v hodnote 215 eur len za 1 €.

Výkonný SMART TV len za polovicu

V rámci poslednej zvýhodnenej vianočnej ponuky dvojičiek získajú zákazníci k jednému z vybraných smartfónov značky Samsung z radu S20 (Samsung Galaxy S20 gray/blue, Samsung Galaxy S20 Plus gray, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G black) atraktívny darček Smart TV od Samsungu so zľavou až do 50 %.

K smart televízoru HBO ako darček

Navyše, za kúpu ktoréhokoľvek zo 4 modelov smart TV Samsung (UE55TU7172UXXH, UE55TU8072UXXH, UE43TU8072UXXH, QE55Q75TATXXH) odmení Orange nových aj existujúcich zákazníkov Orange TV prémiovým balíkom HBO na 3 mesiace bezplatne. S ním budú môcť sledovať aj hodnotný obsah filmotéky HBO GO – napríklad aj cez aplikáciu v novom smart TV či v tablete, smartfóne alebo notebooku.

Bonus až do výšky 100 € s balíkom Love

Pre zákazníkov je najvýhodnejšie, ak si všetky svoje služby, ktoré na komunikáciu a zábavu potrebujú, spoja do jedného balíka. Okrem toho, že získajú množstvo výhod, Orange svojich zákazníkov počas Vianoc  odmení dodatočnou vianočnou zľavou až do výšky 100 €. Tú si môžu uplatniť na to, čo im vyhovuje najviac, či už na nákup ďalšieho vybraného zariadenia alebo na faktúru.

Podmienkou na uplatnenie zľavy je mať zriadený balík služieb Love – stačí, ak si k paušálu Go s mesačným poplatkom 10 € a viac aktivujú pevný internet aj TV od Orangeu. Ak si k svojmu paušálu aktivujú len pevný internet, ako bonus získajú zľavu na vybrané zariadenia či faktúru vo výške 50 €.

Zákazníci majú na výber z bohatej ponuky viac než 40 druhov smart zariadení, na ktoré je možné využiť tento bonus. Bonus až do výšky 100 € na vybrané zariadenia z bohatej ponuky môžu využiť aj biznis zákazníci – s balíkom služieb Love pre podnikateľov.