Úvod Zaujímavosti Mama požičala svojej dcére (2) mobil: Dievčatko odoslalo jej nahé fotky klientom...

Mama požičala svojej dcére (2) mobil: Dievčatko odoslalo jej nahé fotky klientom aj kolegom z práce

Malé dieťa dokáže s telefónom viac, než si myslíte.

35

Emily Schmitt je mladá mamička, ktorá sa podobne ako mnohé ďalšie mamy snaží svoje dieťa zabaviť na dosť dlhý čas, aby sa ráno stihla sama pripraviť. Svojej 2-ročnej dcére Carsyn tak na chvíľu požičala telefón, zatiaľ čo si sušila vlasy.

Jej dcéra omylom spustila fotoaparát a svojmu mamu odfotila úplne nahú. Fotografiu sa jej nedopatrením podarilo zaslať pätnástim ľuďom z jej zoznamu kontaktov, a to vrátane kolegov a klientov, s ktorými v práci jedná, informoval britský Mirror.

Malá dievčina totiž otvorila sociálnu sieť Snapchat zameranú na zdieľanie fotografií, kde je prístup k fotoaparátu a následné zdieľanie finálneho záberu veľmi jednoduché. Tak jednoduché, že sa fotka dostala k 15 ľuďom.

Emily so svojou dcérou Carsyn.

Emily spočiatku samozrejme vôbec netušila, čo sa stalo, a to až do momentu, kým jej jeden z kolegov nenapísal: „Ďakujem za nahé fotky“. Chvíľu pochopiteľne nechápala, prečo jej takú správu poslal, potom si to však uvedomila. Malá Carsyn okrem spomínanej nahej fotky zaslala aj pár „nevydarených“ záberov nôh. O to ľahšie sa prešľap kolegom vysvetľoval.

Aplikácia Snapchat je známa tým, že fotografie po čase samé zmiznú (niečo ako príbehy na Instagrame), čo pre Emily predstavovalo aspoň malú cenu útechy.

Je to preč navždy. Je to malá úľava po tom, ako všetci v to ráno videli môj zadok. Všetci sa smiali. Okamžite som to zverejnila na Snapchate, aby som sa všetkým ospravedlnila, takže všetci tí, ktorí dostali fotky vedia, čo sa stalo,“ vysvetlila Emily.