Úvod Operátori Orange Orange má paušál za 1 €. Čo všetko vám za tak smiešnu...

Orange má paušál za 1 €. Čo všetko vám za tak smiešnu sumu dokáže ponúknuť?

Z aký čas dokážete minúť 100 MB dát?

11

V ponuke najväčšieho slovenského operátora sa objavil nový dátový paušál, ktorý čo i len trochu náročnejšieho používateľa skôr rozosmeje ako poteší. Za 1 euro mesačne dostane zákazník 100 MB objem dát.

Neviazaný program, ktorý sa nazýva Data 1 €, je prirodzene určený zákazníkom s mizivou alebo občasnou dátovou prevádzkou.

Za mesačný poplatok 1 € získajú 100 MB dát v celej EU s tým, že po spotrebovaní objemu dát budú pokračovať v surfovaní zníženou rýchlosťou 128/128 kbit/s. Bez toho, aby zaplatili čo i len cent navyše.

Existuje však možnosť, ako program Data 1 € vylepšiť. Po prečerpaní predplatených dát si môžu zákazníci aktivovať doplnkovú službu Denný balík 1 GB za 1,50 €.

Dáta v rámci Denného balíka môžu zákazníci využívať počas 24 hodín a v prípade potreby si ich v priebehu jedného dňa dokúpiť aj viacnásobne po sebe. Nevyčerpané dáta sa v tomto prípade do ďalšieho zúčtovacieho obdobia neprenášajú.

Data 1 €

Samostatná SIM karta s dátovým paušálom Data 1 € poslúži skôr ako zdroj pripojenia pre fotopasce, 4G kamery, alarmy, prípadne iné zariadenia s nízkymi dátovými nárokmi a občasnou prevádzkou.

Orange tiež menuje tablety, notebooky alebo inteligentné hodinky so slotom pre SIM kartu. Pre dátovo náročnejších zákazníkov je pripravená existujúca ponuka balíkov mobilného internetu Data Basic, Data Optimal, Data Premium, Data ExtraData Exclusive.

Ak sa Orange náhodou trafil do vašich skromných dátových nárokov, mobilný internet Data 1 € si môžete zakúpiť aj v jeho e-shope.