Úvod Zaujímavosti Nemáte Netflix? Nevadí, tieto seriály a filmy môžete sledovať ZADARMO!

Nemáte Netflix? Nevadí, tieto seriály a filmy môžete sledovať ZADARMO!

Netflix sa snaží prilákať nových zákazníkov.

4

Streamovací gigant Netflix sa tento týždeň rozhodol, že ponúkne divákom pár vybraných filmov a seriálov zo svojej produkcie, ktoré môžu sledovať (takmer) bez obmedzení.

Tieto filmy a seriály si môžu diváci spustiť bez toho, aby sa museli v službe registrovať a aktivovať si niektorú z foriem mesačného predplatného.

Aktuálne sa v bezplatnej ponuke filmov a seriálov nachádzajú tituly Stranger ThingsMurder Mystery, ElitaThe Boss Baby: Back in BusinessBird Box, Love is Blind, The Two Popes, Our Planet a Grace and Frankie.

Všetky uvedené filmy a seriály si spustíte priamo z oficiálnej stránky Netflixu. Tvorcovia z času na čas bezplatnú ponuku filmov a seriálov obmenia. Ako to už pri bezplatných ponukách býva, isté obmedzenia tu sú.

av1
Foto: Pinterest

Pri seriáloch vám Netflix dovolí pozrieť si len prvý diel z celej série, čo samozrejme nestačí. Okrem toho je bezplatné sledovanie dostupné len na webe a v zariadeniach s operačným systémom Android. Smartfóny a tablety s operačným systémom od Apple podporované nie sú, uvádza The Next Web.

Motivácia Netflixu je jasná. Ponukou bezplatných filmov a seriálov chce prilákať nových predplatiteľov. Aj keď sa služba môže spoľahnúť na svoju reputáciu a masívnu používateľskú základňu, v odvetví streamovacích služieb má v súčasnosti oveľa väčšiu konkurenciu než kedysi.

Netflix v druhom štvrťroku 2020 získal rekordných 10,1 milióna nových predplatiteľov. Celkovo si tak za službu platí 193 miliónov používateľov z celého sveta. Obmedzenia súvisiace s pandémiou nového koronavírusu stále pretrvávajú, službám poskytujúcim rôzne formy digitálnej zábavy sa teda naďalej darí.