Úvod Zariadenia KUGOO M2 PRO: Najväčšia konkurencia pre Xiaomi je výrazne lacnejšia!

KUGOO M2 PRO: Najväčšia konkurencia pre Xiaomi je výrazne lacnejšia!

Doručená bude z EÚ skladu. Na Slovensku sa predáva za 480 €.

0

Ak hľadáte rýchly spôsob ako sa prepraviť z jedného bodu do druhého, možno by sa vám hodila vlastná elektrická kolobežka. Zdieľané kolobežky sú super, no nemôžete s nimi chodiť kam chcete a vždy ich musíte, no vedieť viete, vrátiť.

Mať vlastnú kolobežku je super aj pre to, že kamkoľvek idete, povedzme na výlet, zobraziť si ju môžete so sebou a voziť sa aj priamo v destinácii. Ktorú si však vybrať? Okrem Xiaomi je na trhu dlhé roky aj spoločnosť KUGOO. Vyskúšali sme od nich už niekoľko modelov a všetky nás prekvapili niečím iným.

KUGOO M2 PRO

Cena: 331,49 € | Kupón: GKB225S | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

Teraz prichádza KUGOO M2 PRO, kolobežka, ktorá stojí 331 € a ponúka prakticky všetko, čo by ste od nej mohli chcieť. Kvalitnú konštrukciu, dosť vysokú rýchlosť a veľmi slušný dojazd. Poďme si ju predstaviť detailnejšie.

KUGOO M2 PRO
KUGOO M2 PRO

KUGOO M2 Pro má 8,5-palcové pneumatické kolesá, vďaka ktorým bude jazda výrazne pohodlnejšia ako len pri umelých, resp. plných kolesách. Ako už býva zvykom, na výber budete mať 3 jazdné režimy podľa výkonu.

Keď už sme pri výkone, o ten sa stará 350 W motor s dojazdom až 30 kilometrov (na najnižšom výkone). Kolobežku poháňa 7,5 Ah batéria (18650 články).

KUGOO M2 PRO
KUGOO M2 PRO

Na kolobežke sú umiestnené dve brzdy. Zatiaľ čo predná je elektronická, zadná je mechanická (kotúčová). K dispozícii máte aj možnosť brzdiť nohou, ktorou môžete zošliapnuť zadný blatník a kolobežku tak v prípade núdze zastaviť aj sami. Brzdná dráha je pri maximálnej rýchlosti len 4 metre.

KUGOO M2 PRO
KUGOO M2 PRO

Kolobežka vďaka zosilnenej konštrukcii a výkonnejšiemu motoru zvládne odviezť aj väčších pasažierov. Konkrétne vám na váhe môže svietiť aj 120 kg. Pochopiteľne, pri vyššom zaťažení sa znižuje dojazd.

KUGOO M2 PRO
KUGOO M2 PRO

Na riadidlách nájdete LED displej s vrstvou eliminujúcou odlesky. Vďaka tomu budete mať presný prehľad o aktuálnej rýchlosti či stave batérie cez deň aj v noci. O bezpečnosť sa stará aj predné a zadné LED svetlo či predný a zadný tlmič, vďaka čomu bude cestovanie výrazne bezpečnejšie a samozrejme pohodlnejšie.

Tak ako pri ďalších KUGOO kolobežkách, aj pri M2 PRO sa môžete spoľahnúť na dedikovanú aplikáciu, v ktorej môžete meniť vlastnosti kolobežky, pozrieť si históriu jazdy, aktualizovať firmvér a mnoho ďalšieho.

KUGOO M2 PRO
KUGOO M2 PRO

KUGOO M2 PRO sa predáva v obchode Geekbuying za 331,49 €. Ak vás zaujala, nezabudnite si uplatniť kupón GKB225S.

V spolupráci s Geekbuying.