Úvod Zaujímavosti KUGOO Kirin B1 Pro: Dojazd 60 km, výrazne vyšší komfort a cena...

KUGOO Kirin B1 Pro: Dojazd 60 km, výrazne vyšší komfort a cena podobná ako pri kolobežke!

Má lepší dojazd, ponúka pohodlnejšiu jazdu než kolobežka a stojí približne rovnako. Toto je KUGOO Kirin B1 Pro!

2

Letné mesiace sú pomaly ale isto tu a s nimi aj viac času strávených na čerstvom vzduchu. Presúvať sa z jedného miesta na druhé vie byť náročné či už časovo alebo finančne. Vyriešiť to môže šikovný prostriedok ako nový KUGOO Kirin B1 – skladačka s 250 W motorom a dojazdom až 60 kilometrov.

KUGOO Kirin B1 Pro

Cena: 415,99 € | Kupón: 9F4q4tMr | Poštovné: Kuriér DPD/GLS

KUGOO Kirin B1 je prakticky kolobežka s väčšími kolesami a sedadlom. Vďaka tomu je na ňom komfortnejšia a bezpečnejšia. Kirin B1 sa vďaka 250 W motoru dokáže rozbehnúť až na rýchlosť 25 km/h. Celkový dojazd predstavuje približne 40 kilometrov, no závisí to na mnohých faktoroch.

Jedným z nich je aj váha. B1-tka zvládne odviezť aj väčších chlapov či dámy. Nosnosť je v jeho prípade až 120 kilogramov. Zároveň je nutné dodať, že dojazd sa výrazne líši aj od toho ako veľmi mopedu pomáhate. Pri čisto elektrickej jazde bez pedálovania sa pripravte na maximálne 40 kilometrový dojazd, pri zapojení nôh sa dojazd môže vyšplhať až na 60 kilometrov.

KUGOO Kirin B1
KUGOO Kirin B1

Keď je už reč o motore, výrobca ho výrazne vylepšil, vďaka čomu je energeticky úspornejší a zároveň ponúka vyšší výkon. Kirin B1 zvládne prevýšenia do 15 stupňov a nabíja sa len 4 hodiny, čo je kratšie než mnohé iné podobné prostriedky. Výrobca pri elektromotore udáva úctyhodnú výdrž až 3 000 hodín.

Moped váži len 17 kilogramov, preto je ho relatívne jednoduché prenášať aj vďaka zabudovanému držiaku v strede jeho konštrukcie. Výrobca rok čo rok prináša kvalitnejšie kolobežky, bicykle a čokoľvek medzi tým. Príkladom je aj Kirin B1, ktorý má 12-palcové pneumatiky a kotúčové brzdy pre možnosť rýchlejšie zastaviť. To sa hodí vždy.

KUGOO Kirin B1
KUGOO Kirin B1

Ak sa vám Kirin B1 zapáčil na mestské potulky, kúpiť si ho môžete v obchode Geekmaxi za 415,99 €. Ide o uvádzaciu cenu, ktorá postupom času mierne stúpne. Európsky sklad sa vyprázdňuje rýchlo, preto sa v prípade záujmu treba rozhodnúť čo najrýchlejšie. Nezabudnite využiť zľavový kupón 9F4q4tMr.

Nevybrali ste si?

Ak KUGOO Kirin B1 Pro nie je pre vás, práve teraz je vynikajúca šanca vybrať si niečo iné z kategórie dostupnej elektromobily. KUGOO totiž oslavuje 6. narodeniny a pri tejto príležitosti spustil veľký výpredaj. Všetky znížené ceny nájdete pod jednou strechou – na tejto adrese.

V spolupráci s GeekMaxi.