Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi „Wapka“ JIMMY JW31 je dočasne dostupná za výnimočnú cenu!

Xiaomi „Wapka“ JIMMY JW31 je dočasne dostupná za výnimočnú cenu!

Perfektné zariadenie od Xiaomi, vďaka ktorému auto či bicykel umyjete kdekoľvek a kedykoľvek.

1

Xiaomi svoje portfólio poriadne rozširuje. Po telefónoch, tabletoch, notebookoch či inteligentných svetlách pripravuje aj príslušenstvo, ktoré využijete aj v iných aspektoch svojho života. Tak napríklad, k dispozícii má vysokotlakový čistič Xiaomi JIMMY JW31.

Xiaomi JIMMY JW31 – vysokotlakový čistič

Cena: 117,99 € | Kupón: waEZNCFT | Dostupnosť:

Leto je stále v plnom prúde, čo je perfektný čas vytiahnuť von auto a poriadne sa mu pred sezónou povenovať. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt od Xiaomi.

Xiaomi JIMMY JW31

 

Volá sa Xiaomi JIMMY JW31 a tak ako sme už naznačili, ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody.

Xiaomi JIMMY JW31
Xiaomi JIMMY JW31

Vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov. Medzi tie využívanejšie patrí napríklad režim Eco Energynižším tlakom. Využíva sa napríklad pre umývanie čelného okna alebo kľudne aj na umytie zablateného psíka.

Xiaomi JIMMY JW31
Xiaomi JIMMY JW31

Vnútri Xiaomi JIMMY JW31 sa nachádza 5 batérií, každá s kapacitou 2 500 mAh. Ponúknuť by mali dosť času na umytie dvoch áut. Keď sa čistič nakoniec vybije, opäť ho nabijete priloženou 21 W rýchlonabíjačkou. Z 0 % na 100 % sa nabije za 2,5 hodiny.

Xiaomi JIMMY JW31
Xiaomi JIMMY JW31

Pre zníženie ceny nezabudnite použiť zľavový kód waEZNCFT. Zariadenie vám bude doručené priamo z nemeckého skladu, čo znamená, že nebudete doplácať DPH ani žiadne ďalšie poplatky.

Späť do školy – perfektný čas nakúpiť v zľave

Obchod Geekmaxi okrem tejto akcie ponúka aj ďalšie zaujímavé ponuky týkajúce sa hlavne návratu detí do školy. Kúpiť im tak môžete napríklad elektrickú kolobežku či bicykel, slúchadlá (odporúčame) alebo čokoľvek iné, čo by sa im hodilo. V tomto prípade nezabudnite použiť zľavový kód 4NgHau9D, ktorý z celkovej sumy odpočíta 2 %.

Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom Geekmaxi.